Bir 11 kişi, masa, içecek ve yazı görseli olabilir

Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Bozkızıl’ın Mirhan Cafe’de düzenlemiş olduğu iftar programına; CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyemiz Aysemin Gülmez, CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, CHP Muş İl Başkanımız Mehmet Şerİf Sönmez, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ayhan Özoğlu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, CHP Ataşehir  Belediye Başkan Adayımız Onursal Adıgüzel, Van Vakıf, Federasyon,  İş Adamları Dernekleri başta olmak üzere  Ağrı, Muş, Van, Kars ve diğer illeri Vakıf, Federasyon, İl, İlçe Dernek Başkanlarımızın yanısıra yaklaşık 1200’ü aşkın davetli katıldı.

Bir 10 kişi, kalabalık ve şunu diyen bir yazı 'ATAŞEHİR SENİNLE GÜZEL AŞKAN DIMCILIĞI AKIŞIR BAŞKAN ONURS ONURSAL ADIGÜZEL ADIGÜZ ATAŞEH SENİNLE GUZE VAN SENİNLE GUR DUYU BAŞ. RACAĞIZ MU LAKA BAŞAR ACAĞIZ Tam YOL ATAŞEHİRDE İLERİ YENİLİĞİN GENÇLİK ADIGÜZEL ARKANDA YEŞİL ATAŞEHİR EVİMİZ ATAŞEHİR BEKİR BOZKIZIL ABİMİZ d-A7E.M MAVI' görseli olabilir

31 Mart’ta Ataşehir’de Onursal Adıgüzel’e, İBB’de Ekrem İmamoğlu’na desteklerinizi bekliyorum

Bir 3 kişi, sakal ve yazı görseli olabilir
Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Bekir Bozkızıl, “Hepiniz iftar programımıza hoş geldiniz diyor, davetime katılımlarınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bugün burada hep beraber iftar soframızı paylaşmanın mutluluğunu yaşarken 5 yıl boyunca Ataşehir belediyesinde belediye meclis ve encümen üyesi olarak sizlere hizmet etmemi sağlayan Ataşehir Belediye Başkanımız sayın Battal İlgezdi'ye ve yeni dönemde meclis üyesi adayı gösteren belediye başkan adayımız sayın Onursal Adıgüzel'e ve partime sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum.Kıymetli dostlarım;  Ataşehir'de belediye başkan adayımız sayın Onursal Adıgüzel ile İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Ekrem İmamoğlu ile sizlere en iyi şekilde hizmet etmek için; 31 mart seçimlerinde desteklerinizi bekliyorum. Mübarek ramazan ayının başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemine barış, huzur getirmesini diler, yaklaşmakta olan ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.”

Bir 3 kişi ve yazı görseli olabilir

Van İş Adamları Derneği(VİŞAD) Başkanı Fetullah Kardaş , “Bekir Bozkızıl kardeşimize çıkmış olduğu yolda başarılar diliyorum. Ülkemizde hak, hukuk ve adaletin gelişimi için seçim yaşanmaktadır. Bir hafta sonra gerçekleşecek seçimlerin, adil ve aydınlık getirmesini diliyorum” dedi.

Bekir Bozkızıl’ı Belediye Başkan Yardımcısı olarak görmek istiyoruz

Bir 3 kişi, sakal ve yazı görseli olabilir

Anadolu Yakası Van Dernekler Federasyonu Başkanı Bayram Çifcioğlu, “Bizler soframızı sevgimizi bölüşürken tok, birlik olmazsak yok oluruz. Bizler Van STK’ları olarak, şartsız ve kayıtsız Bekir Bozkızıl’ın yanındayız, sonuna kadar destekleyeceğiz. Kendisine ve Belediye Başkan Adayımız Onursal Adıgüzel’e bu seçimi kazandıracağız. Seçimi kazandırdıktan sonra da; Bekir Bozkızıl’ı Doğu ve Güneydoğuluların Ataşehir Belediyesi’ndeki temsilcisi olarak kendisini belediye başkan yardımcısı olarak görmek istiyoruz. Çünkü Bekir Bozkızıl’ın Van STK’ları üzerinde çok ciddi emekleri var. Bizde kendisinin yanında olacağız.” İfadelerini kullandı.

Her zaman yanındayız

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'is INSANI BEKİR BOZKIZI LEDİYE MECLIS ÜYESİ ENDÜSTRI MÜHEN ONUR ADIG BELEDİYE BAŞK' görseli olabilir

Van Erciş Vakfı Başkanı – Pendik Dernekler Federasyonu Başkanı Murat Çevik, Her şey ortada; Bekir Bozkızıl kardeşimiz ne kadar sevildiği ve yaptıkları ortadadır. Bekir Bozkızıl’ın biz her zaman yanındayız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kendisi çok sevilmiş, sayılmış ve değerli bir iş insanımızdır. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.

İstanbul’da Vanlıların temsilde adaleti Esenyurt’ta ve Ataşehir’de sağlandı

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Van Vakfı Başkanı Suat Narin, Bizleri bir araya getiren Ataşehir Belediye Meclis üyemiz – Vakfımızın yönetim kurulu üyemiz Bekir Bozkızıl’a teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta ülkemiz çok önemli bir seçime gidiyor. Seçimlerin; Dilerim bu seçim emeğin, üretimin, adaletin, şeffaf, katılımcı demokrasiye, sosyal adaletin hâkim kılınmasına, siyasi yolsuzluğa ve ahlaksızlığa son verilmesine vesile olur. Başta Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel olmak üzere diğer adaylarımıza başarılar diliyorum. Bu seçimlerin bizler için çok büyük önemi var. İstanbul’da yaşayan 400 bini aşkın Vanlı nüfusumuz var. İstanbul’un 39 İlçesinde Vanlı Belediye Başkan Adayı ve 98 Milletvekili arasında Vanlı milletvekili göremedik. Biz Vanlılar yok sayıldık. Temsiliyette yerimizi alamadık. Bizim hemşerilerimize çare olabilmek için, bürokraside, siyasette olabilmemiz gerekiyor. İlk defa bu seçimde Esenyurt’ta Vanlı adayımız var. Prof. Dr. Ahmet Özer, buradan kendisine de başarılar diliyorum. Yine Bekir Bozkızıl kardeşimiz; Vakfımızın yönetim kurulu üyesi olmanın yanı sıra 2019 yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye Meclis üyesi olarak her zaman hem vakıf hemde belediye’de hemşerilerimize yardımcı olmuştur. Kendisine çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyor, yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Onursal Adıgüzel’in de örnek belediyecilik yapacağına inanıyor, 31 Mart seçimlerinin de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

CHP Muş İl Başkanı Sönmez, Bekir Bozkızıl’a ve Onursal Adıgüzel'e başarılar diliyorum

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Mehmet Şerif Sönmez,”Davetleriyle bizleri ağırlayan, Bekir Bozkızıl Başkanıma teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Ataşehir Belediye Başkan Adayımız Onursal Adıgüzel ile 15 yıldır bir kader birliği ve yol arkadaşlığı yapıyoruz. Kendisiyle 2010 yılında, Muşta düzenlenen etkinlik ile tanışmıştım. Gün oldu engelli kardeşimize engelli arabası, tadilatını üstlendiğimiz okula yardımcı oldu. Ben Onursal Adıgüzel’e kefilim, kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Temsilde adalet istiyor ve başkan yardımcılığı bekliyoruz

Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Anadolu Konfederasyonu Başkanı Yusuf Tuncil, “Van’ın bu güzel gecesine, Bekir Bozkızıl’ın davetine katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 2019’da Bekir Bozkızıl için bir araya geldik. Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Van’ın temsilini önemsedi ve kendisini belediye meclis üyesi adayı gösterdi. Buradan tekrar söylüyorum; Vanlılar olarak temsilde adaletin olmasını istiyoruz. Bir Başkan Yardımcılığını hak ettik ve bunu istiyoruz. Bizler doğu ve güneydoğuda göç etmiş, insan haklarına ve demokrasiye önem veren insanlarız. Biz insanların kendi anadiliyle kendini ifadelerini önemsiyoruz. Bu kent hepimiz ortak değeridir. Özgürlüğün, insan hakların olmasından yanındayız. Sandığa giderken, mevcut yönetimin geri gitmesini istiyoruz. Mutlaka kazanacağız” ifadelerini kullandı.

1 Nisandan itibaren Ataşehir Belediyesi’nin tüm kapıları her zaman açık

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, “Bu güzel programı düzenleyen Bekir Bozkızıl abimize teşekkür ediyorum. Kendisiyle yeni dönemde yol yürüyoruz. 31 Mart seçimlerini kazanacağız. Demokratik, katılımcı anlayış ile ortak akılla Ataşehir’i yönetiyor olacağız. Bize oy versin, vermesin. Hangi dili konuşursa konuşsun, 420 bin Nüfuslu Ataşehirliye en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Ataşehir Belediyesi’nin kapısı her zaman açık olacak. Bu güzel etkinlik için Bekir Bozkızıl, çalışma arkadaşlarına, misafirlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Onları size emanet ediyorum

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 4 kişi, masa ve aydınlatma görseli olabilir

Bir 12 kişi, masa ve şunu diyen bir yazı 'MERHABA KOMŞUM MERHABA KOMŞUM ONURSAL ONURSAL MERHABA KOMŞUM MERHABA KOMŞUM ONURSAL 1 ONURSAL' görseli olabilir

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, “Bütün Vanlı hemşerilerimizden birliği, dirliği ve sofralarımızdaki birliğimizi bozmayalım. Ataşehir’de Onursal Adıgüzel, İBB’de Ekrem İmamoğlu ile sosyal belediyecilik adına destek istiyorum. 31 Mart sonrasında 1 Nisan sabahı ara bayram yapalım. Bekir Bozkızıl Başkanıma ve Onursal Adıgüzel Başkanlarıma başarılar diliyorum. Onları sizlere emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bir 7 kişi ve takım elbise görseli olabilirBir 8 kişi ve yazı görseli olabilir