14 Mart Tıp Bayramı kapsamında Ataşehir'de Belediye Başkan Adaylığına talip olan isimler, gün boyunca Ataşehir'de faaliyet göstermekte olan tıp merkezleri ve hastaneleri ziyaret ederek; başta Başhekimler olmak üzere sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı.

YAĞCI'DAN İLÇEDEKİ TIP MERKEZLERİ, HASTANELERE BAYRAM ZİYARETİ

Resim
AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mustafa Naim Yağcı ve beraberindeki heyet sırasıyla; Ataşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fatih Kırklar, Müdür yardımcısı Dr. Celalettin Tarım, Kurum uzmanı Murat Bilim ve kurumun diğer sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını tebrik etti.

Resim

Yağcı ve beraberindeki heyet; Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini ziyaret etti. Başhekim Dr. Mehmet Tayfun Özcan, doktorlar ve hastane çalışanlarının tıp bayramını kutladı.
Resim
İlçedeki tıp merkezlerinin yanısıra Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baş Hekimi Doç. Dr. Barış Yılmaz'ı ziyaret ederek, kurumda çalışan personellerin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı. Yağcı ve beraberindeki heyet, yeni hastane projesinin teknik detaylarını da hastane yönetiminden öğrendi.

CHP'Lİ ADIGÜZEL'DEN TIP MERKEZİNE ZİYARET

Resim

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, "14 Mart Tıp Bayramımızda Türkan Saylan Tıp Merkezi'mizde özveriyle görevini yapan sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. Canları pahasına halk sağlığı için mücadele eden tüm sağlık emekçilerimizin 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

ALİ COŞKUN: “TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN FEDAKARLIKLARINA KARŞI HER ZAMAN TAŞIN ALTINA ELİNE KOYAN BİR BELEDİYE KURMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Ali Coskun22
İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ataşehir’de bulunan Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’ni (FSM) ziyaret etti. Hastanenin Başhekimi Barış Yılmaz ile bir araya gelen Ali Coşkun, Başhekim Yılmaz’a çiçek takdim ederek gününü kutladı. Öte yandan Başkan Ali Coşkun, yeni yapılacak olan 1200 yataklı hastane binası hakkında bilgi aldı. 
 
“FSM’NİN ARTACAK KAPASİTESİNE GÖRE DOĞACAK İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA HAZIR OLACAĞIZ”
 
Sağlık hizmetlerini en iyi düzeyde tutmaya çalışan sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nda İYİ Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı Ali Coşkun, FSM’yi ziyaret etti. Hastanenin Başhekimi Barış Yılmaz’ın konuğu olan Ali Coşkun, “Huzurlu, mutlu bir toplumun yetişmesine katkı sağlayan, özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarının gününü Sayın Yılmaz’ın nezdinde kutlamak istiyorum. Özellikle küresel krizimiz pandemide fedakarca çalışmalarıyla örnek olan sağlık çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum; iyi ki varsınız. Pandemi döneminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.
 
 
“SAĞLIK ÇALIŞMALARIMIZIN YAPMIŞ OLDUĞU ÇALIŞMALAR ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK KIYMETLİ”

Ali Coskun 2
 
Başkan Ali Coşkun öte yandan Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nin Ataşehir için önemine değindiği konuşmasını şöyle sürdürdü: “ Ataşehir’de bulunan FSM Hastanesi için göreve gediğimiz günde ilk buluşmamızı yine inşallah burada gerçekleştireceğiz. FSM’nin artacak kapasitesine göre doğacak ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olacağız. Burada süreklilik önemli, süreklilik esas alınmalı. Bunun için yapılacak her çalışmada aktif rol alan bir ekiple, sistemli bir şekilde hastanemizi en iyi şekilde hizmet edecek hale getireceğiz. Sağlık çalışmalarımızın yapmış olduğu çalışmalar ülkemiz için çok ama çok kıymetli. Tüm sağlık çalışanlarımızın fedakarlıklarına karşı her zaman taşın altına eline koyan bir belediye kurmak için çalışacağız.”

MEMLEKET PARTİSİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞAHİN ÖZTÜRK'TE 14 MART'I UNUTMADI

Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk'ün ise, Tıp bayramı nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acili ve diğer bölümlerindeki görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret ettiği ve Başhekim Doç. Dr. Barış Yılmaz ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladığı öğrenildi.