Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nce bu yıl ilk kez düzenlenen “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” Ataşehir’de gerçekleştirilen etkinliklerle kutlandı.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası, hayat boyu öğrenme kapsamındaki eğitim öğretim faaliyetleri aracılığıyla, bireysel, toplumsal gelişim ve istihdam öncelikli bir yaklaşımla düzenlenecek. Etkinlikte bireyin bilgi, beceri ve yetkinliklerini geliştirerek örgün eğitimin dışında hayatı boyunca katıldığı her türlü öğrenme etkinliklerini kapsayan hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması amaçlanıyor.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası, etkinlikleri kapsamında Ataşehir'de İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Cemile Besler Kurs Merkezi bahçesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Gerçekleşen etkinliğe; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Ataşehir’in kamu mülki ve idari kurum temsilcileri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe Yöneticileri Ülker Gülmez, Cafer Kayadibi ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülayşe Durak, İlçe Başkan Vekili Mustafa Kiraz, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kağan Özaslan, Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme ve Koruma Derneği Başkanı İsmail Dağ, Ataşehir Kızılay Şube Başkanı Talha Keleş, Atatürk Mahallesi Muhtarı Leyla Yeşim Şaylan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz, Kurs Öğreticileri ve Kursiyerler, aileleri ve vatandaşlar katıldı.