Dün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılını kutladık. Boynumuz bükük evlerimizdeydik ama saat 21:00'da tüm Türkiye pencerelerden, balkonlardan tek yürek İstiklal Marşı okuduğunda en azından benim geleceğe dair umutlarım arttı.

Politik kutuplaşmalar yüzünden kardeşin kardeşe küstüğü, arkadaşların arasının bozulduğu; bizden olmayana tahammülümüzün kalmadığı korkunç bir dönem geçirirken vatanseverlerin görüşü ne olursa olsun TBMM'ye, Atatürk'e sahip çıktığını gördük. Yüreğimize su serpildi.

Elbette çorbasına göz yaşları akıtan vatan hainleri her milli bayramı olduğu gibi 23 Nisan'ı sabote etmeye kalktı. Ama attığı tweetten sonra halkın verdiği tepki sert oldu. Ne olursa olsun vatan hainlerine geçit verilmeyecek.

Atatürksüz, Türksüz 23 Nisan kutlayan siyasileri es geçmemek lazım. Davutoğlu-Babacan gibi isimlerin ilk defa hasta olmadığı ama maalesef Türk diyemedikleri bir 23 Nisan geçti.

Dün akşam İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Jülide Ateş ile 40 programının konuğu oldu. Programın en kritik noktası ise Akşener'in HDP-PKK sorusuna verdiği yanıt oldu. Zannederim ki İYİ Parti'nin merkezinde olduğu HDP, iş birliği, ittifak konularında ki tartışmalara Akşener'in HDP'yi PKK'nın yanında gördüklerini söylemesi son noktayı koydu.

Ekonomik olarak tepe taklak gittiğimiz bir dönemi yaşıyoruz. 1 ABD Doları = 6,97 Türk Lirası

Üretim yapmıyoruz. Tüketim yapacak para halkın cebinde kalmadı. Dükkanlar kapalı. Aktarılan kaynaklar ise kopmuş kola yara bandı yapıştırmaktan öteye gitmiyor. Teknoloji ve tarımın önemini idrak ettik ama geç kaldık. Liyakat ehliyetli yöneticilerin göreve gerip power point sunusu yapanların yerinde olmasını umut ediyorum.

Prof. Dr. Ercüment Ovalı aşıların bugün itibari ile hayvanlar üzerinde teste başlayacağını ve Sağlık Bakanlığı'na gerekli bilgilerin verildiğini dün yaptığı açıklamada belirtti. Türk milliyetçisi olması lütfen kimsenin aklını karıştırmasın yaptığı açıklamaları takipte kalalım.

Daha iyi günlerde buluşmak ümidi ile...