Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın da katıldığı ve ilçe örgütünün yoğun katılımı karşısında yapılacak kongrede ilçe başkan adaylığını açıklayan Celal Yalçın omuz omuza birlikte mücadele edeceğiz dedi.

Yalçın, 13 Aralık 2019 bugün. Eğer yaşasaydı 56 yaşında olacaktı ama Erdal Eren hep 17 yaşında kaldı. Bugün O’nu saygı ile anıyoruz diyerek yaptığı basın açıklamasında şöyle devam etti.

2015 yılında Hakkı Başkanım bana sana ilçe yönetiminde görev vermek istiyorum demişti. 8 senedir burada emeği var. İçinde bulunduğumuz binayı partiye kazandıran isim oldu. Ataşehir’in her sokağında her caddesinde emeği vardır. Bugün de gençlerin yolunu açtığı için büyük alkışlarla gönderelim demesi üzerine toplantıya yoğun katılım gösteren örgütün üyelerinin alkışlarıyla taçlandırıldı.

Celal Yalçın, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçesinin değerli örgütü diyerek açıklamasını şöyle sürdürdü.Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik, siyasal ve yönetimsel sıkıntılar maalesef hepimizin hayatını etkilemektedir.Bir tarafta siyanürle toplu ölümler, bir taraftan kadın cinayetleri ve bunun gibi toplumu derinden yaralayan olaylar maalesef karşımıza çıkmaktadır.Toplum nezdinde bu sorunlara bir çare bulmak, sorumluluk almak, örgütlenmek ve örgütlü bir toplum olmak kaçınılmaz bir gereklilik olmuştur.Bu sorunlara çare bulmanın merkezi de Cumhuriyet Halk Partisinin ve ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinin ve ilkelerinin ışığında yürüyerek Cumhuriyet Halk Partisinin örgütlerinde görev almaktan geçmektedir.

Bu bilinçle ve tüm örgütümüzün desteğiyle Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum dedi ve örgüt bu açıklamaya yoğun alkışlarla destek verdi.

Celal Yalçın örgütün yoğun ilgisi karşısında, aday olacak arkadaşlarımız olacak. Onlara da buradan başarılar dilemek istiyorum. Cem Uğur Günel kardeşimizde nezaket göstermişler kendisi buradalar. Kendisine de başarılar diliyorum. Sağlıklı, omuz omuza, yan, yana mücadele edeceğimiz bir süreç diliyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.