Van Kültür ve Dayanışma Vakfı olağan genel kuruluna; Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Van Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı İsa Berge, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şefik Tüfekçi, Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, İstanbul'da bulunan Van federasyon ve ilçe dernek başkanları ile çok sayıda Vanlı işadamı ve davetliler katıldı.

Van Vakfı Olağan Genel Kurulu Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Divan Başkanlığına Yusuf Tuncil, katip üyeliklere Oğuz Gülay, Zafer Dicle oy birliğiyle seçildi.

2 Aday arasında çekişmeli seçim
Genel kurulun ilk aşamasında mevcut başkan Nizamettin Ağar, Müjdat Çelik ve Hasan Aydinç'in adı adaylık için geçiyordu. Ancak Hasan Aydinç, Müjdat Çelik lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı. Sık sık sözlü tartışmaların yaşandığı genel kurulda 380 üyeden 224 üyenin oy kullandığı Van Vakfı genel kurulunda 127 oy alan Van Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar ikinci kez başkan seçildi.

Ataşehirli o isimde Van Vakfı Yönetiminde yerini aldı

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı 7.Olağan Genel Kurulu'nda Ataşehirlilerin yakından tanıdığı iş insanı ayrı zamanda Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bekir Bozkızıl'da 2.kez güven tazeleyen Van Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Nizamettin Ağar'ın yönetim kurulu asil listesinde yerini aldı.

Van Kültür ve Dayanışma Vakfı 7.Olağan Genel Kurulu sonucunda yeniden başkan seçilen Nizamettin Ağar'ın yeni oluşturduğu yönetim listesinin tamamı;