Türk Kızılay Ataşehir Şubesi, geçtiğimiz haftalarda Yenisahra, Yeni Çamlıca, Yenişehir Mahalleri başta olmak üzere birçok mahallede pide dağıtımına devam ediyor.

İstanbul Vali Yardımcısı ve Ataşehir Kaymakam Vekili Levent Kılıç'ın yanısıra Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yasir Yılmaz, Ataşehir Kızılay Şube Başkanı Talha Keleş'in yanısıra Kızılay Ataşehir Yönetim Kurulu üyeleri, genç kızılay üyeleri ve gönüllüleriyle Kayışdağı Mahallesi'nde ihtiyaç sahibi vatandaşlara pide dağıtımı yapıldı.

Hayırsever vatandaşlarca yapılan nakdi yardım ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere 1000 adet ramazan pidesi planlı organizasyon ile evlerinin camlarından gözleyen, evden dışarı çıkamayan özellikle 65 yaş üzeri vatandaşlara ulaştırıldı.
İstanbul Vali Yardımcısı ve Ataşehir Kaymakam Vekili Levent Kılıç, evlerinden çıkamayan 65 yaş üzeri vatandaşlarla kısa süreli sohbet etti. Kayışdağı'nda pide dağıtımını gören tarım sektöründe faaliyet gösteren bir iş insanı da Kızılay'ın bu duyarlılığı karşısında yaklaşık 1 kamyon sebze hibe ederek, mahalle halkına ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilmek üzere Kızılay Ataşehir Şubesi'ne teslim etti.

Pide dağıtımlarına şahitlik eden vatandaşların cep telefonları ile bu anı kayıt altına alıp sosyal medya hesaplarından paylaşmaları ise dikkatlerden kaçmadı.

Yaklaşık 1,5 saatlik bir çalışma ile 1000 pide ve hibe edilen sebzeler ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı. Artan sebzeler Yeni Çamlıca'daki roman vatandaşlara poşetlenerek teslim edildi.