Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’de 2 Ağustos tarihinde yangından en çok etkilenen Manavgat’ta incelemelerde bulunmuş ve teşkilatlarına yardım kampanyalarına destek için talimat vermişti.

SARIGÜL MANAVGAT'TA BİRLİK MESAJI VERMİŞTİ
Sarıgül ayrıca yaptığı açıklamada; "Bugün el ele olma ve yaraları sarma günüdür. Sakın ha sakın. Oy almak için popülist politikalar yapmayın. Oy almak için, bir olayı fırsata çevirmek için, buradan nasıl oy alabilirim düşüncesini silin" demişti.

2 İLÇE BAŞKANLIĞI İSTANBUL'DA TDP ADINA İLK ORGANİZASYONU YAPTI
Türkiye Değişim Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aktürk ve Kartal İlçe Başkanı Anıl Erden’de yangın bölgelerinde en önemli temel ihtiyaç olan ve yangına müdahalede etkili olan yangın tüpleri konusunda kısa sürede ortak çalışma yaptılar.

ATAŞEHİR VE KARTAL ADINA 431 YANGIN TÜPÜ YANGIN BÖLGESİNE SEVK EDİLİYOR
Türkiye Değişim Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aktürk Ataşehir Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada; “Ülkemizin can damarları ormanlarımızda son günlerde artan yangınları üzülerek takip ediyoruz. Başta Antalya’nın Manavgat, Gündoğmuş ilçeleri ile Muğla’nın Marmaris ve Milas ilçeleri olmak üzere etkisini gösteren yangınlardan dolayı çok üzüntülüyüz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Allah’tan rahmet diliyor, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz. Bizlerde bölgedeki insanlarımızın acısını paylaşmak, dayanışmayı büyütmek adına Türkiye Değişim Partisi Ataşehir ve Kartal İlçe Başkanlıkları olarak yangınla mücadelede kullanılmak üzere Sultanbeyli'de bulunan Koçak Grup firmamız ile iletişime geçerek; 1 Adet 60 metrelik arabalı yangın hortumu, 250 adet 6 kg, 80 adet 50 kg, 100 adet 12 kg özelliklerine sahip yangına müdahale malzemelerini satın alarak Koçak Grup aracılığıyla Antalya’daki yangın noktalarına gönderilmek üzere sevk işlemini yapmış bulunuyoruz” dedi.

TEMENNİMİZ ATEŞLERİN BİRAN ÖNCE SÖNMESİ
Türkiye Değişim Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Kemal Aktürk son olarak; “Yine imkanlarımız dahilinde insani yardım ve yangınla müdahalelerde kullanılmak üzere yardım çalışmalarımız devam edecektir. Temennimiz bir an önce bu yangınların ateşlerinin sönmesi ve bölge halkımızın yaralarını hep birlikte sarıp, normal hayata geçmelerini arzuluyoruz” ifadelerini kullandı.