AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday ve Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz ile birlikte Spor Toto Teşkilatı Genel Başkanı Bünyamin Bozgeyik'i makamında ziyaret ettiler.

Ataşehir ilçesinde öğrenim gören, gençlerin madde bağımlılığı ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla yapılan görüşmelerde Ataşehir İlçesine bağlı devlet okullarına 80 basketbol potası yapılması yapılan protokol ile imza altına alındı. Böylelikle basketbol potası olmayan, eskiyen, yenilenme ihtiyacı olan toplam 80 okulun basketbol pota ihtiyaçları karşılanmış olacak. Ayrıca; okullara spor malzemesi desteği sağlanacak.

Okullarımızın sportif ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz


Milletvekili Osman Boyraz'da yapmış olduğu açıklamada; "İstanbul Kartal ve Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizle birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin BOZGEYİK'i ziyaret ederek okullarımıza yönelik yapabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk.Görüşmemiz sonucunda, Kartal ve Ataşehir'de bulunan okullarımızın büyük bir kısmının basketbol potalarının yenilenmesi ve okullarımızın sportif malzeme ihtiyaçlarının karşılanması hususunda protokollerimizi imza altına aldık.Böylelikle gençlerimizin sporla haşır neşir olabileceği ortam ve imkanları artırarak vakitlerini en verimli şekilde geçirebilmelerini sağlamaya çalışacağız.Gençlerimiz ve spor alanındaki çalışmalar ile ülkemizin aydınlık yarınlara dinç ve güçlü bir şekilde ulaşması için çalışmalarını sürdüren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU başta olmak üzere destekleri için Spor Toto Teşkilat Başkanımız Sayın Bünyamin BOZGEYİK'e ekibine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.