Kadıköy'ün ardından Anadolu Yakası'nda ikinci şubesini ise Ataşehir’e açan Sonomed Tıbbi Görüntüleme Merkezi, Ataşehirlilerin kolaylıkla ulaşabileceği merkezi noktada bulunan Küçükbakkalköy'deki Vedat Günyol Caddesi üzerinde bulunan özel bir plaza'da 500 m2'lik kapasiteli alanıyla; mimari konsepti, modern günümüz teknolojisi ile donatılmış tıbbi görüntüleme cihazlarının yanısıra danışanların ve hastaların keyifle bekleyebilecekleri bekleme salonları, engelli hastaların rahatlıkla giriş yapabileceği ambulans giriş noktası, engelli sandalye ve sedyelerinin yanısıra yürüme zorlu çeken hastalar için merdivende asansör sistemine kadar tüm ayrıntılarıyla profesyonel ekip, güler yüzlü personel anlayışı ile hizmet vermeye başladı.

Sonomed Tıbbi Görüntüleme Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar MUTLU, “Sonomed Tıbbi Görüntüleme ve Laboratuvar Merkezi olarak hastalarımıza ve danışanlarımıza 1992 yılından beri hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Önceliğimiz hastalarımızın memnuniyeti olmakla beraber, günümüz gerekliliği doğrultusunda son teknoloji tıbbi cihazlarla hastalarımızdan istenen tetkik sonuçlarını vermek için en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Hastalarımızın memnuniyeti ile birlikte Kadıköy Şubemizin ardından geçtiğimiz Beşiktaş – Fulya ve Ataşehir şubelerimizi de hizmete açmanın gururunu yaşıyoruz. Ataşehir’e geçtiğimiz yıl Ekim ayı itibariyle merkezimizi kazandırdık. Burası toplam 500 m2’lik bir alana sahip olmasının yanısıra mimari olarak hastalarımızın geldikleri andan tedavi tetkikleri sürecinde sıkılmadan, keyifle ağırlıyor ve işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Ataşehir ve çevresinden gelecek hastalarımıza en iyi şekilde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.


Ataşehir'in hastaneler bölgesine de yakın olma özelliğine sahip Sonomed Tıbbi Görüntüleme Merkezi Ataşehir Şubesi'nde hastaların; Manyetik Rezonans (MR), Çok Kesitli Bilgisayarlı Tomografi (BT), 3D Tomosentez Dijital Mamografi, Ultrasonografi ve Renkli Doppler Ultrasonografi, Dijital Röntgen, Kemik Dansitometre, Biyopsiler ve Füzyon Prostat Biyopsisi işlemleri uzman ve güleryüzlü personel ve hekim kadrosu tarafından gerçekleştiriliyor.


Özel sigorta anlaşmalarının geçerli olduğu Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cad. No:12 Ataşehir adresinde bulunan Sonomed Tıbbi Görüntüleme Merkezi Ataşehir Şubesi'ndeki işlemlerle ilgili 0216 566 85 91 çağrı merkezinden veya [email protected] e-posta adresi üzerinden her türlü bilgiye sahip olabilirsiniz. Ayrıca https://sonomed.com.tr/ web sayfasında bulunan iletişim formları, güncel bilgilendimeleri takip edebilirsiniz.