2021 yılına damga vuracak “Çılgın Doğa Kampları” projesi hayata geçiyor. Sevgi Seli Engelliler Derneği ile Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü ile ortak yürütülecek "Çılgın Doğa Kamp" projesi hakkında ön görüşmeler yapıldı. Projenin ana teması Doğayla engelli ve engelsiz çocukları buluşturup, Çevreye ve doğaya karşı çocukların duyarlılıklarının artırılması hedeflenmektedir.

Çılgın doğa kamp projesinin amacı ise çocukların dikkatlerini, doğa sporlarına çekmek ve doğayla barışık yaşamalarına bütünleşmelerine katkı sağlamak. Ayrıca proje kapsamında 1000 fidan dikilmesiyle birlikte çocuklara fidan dikme alışkanlığı kazandırılıp, Sevgi Seli Hatıra Ormanı oluşturulması planlanıyor. Doğa Sporları Başkanı Mehmet Demir, Sevgi Seli Derneği ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduğunu ve projenin ülke genelinde örnek teşkil edeceğini belirti.

Genel Başkan Fahri Kol; Projemiz Bakanlık nezdinde yürütüleceğini ve diğer sürpriz paydaşlarını ilerleyen zamanlarda açıklayacağını belirterek Doğa Sporları Başkanı Sn. Mehmet Demir’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.