Cumhurbaşkanlığı'nın kararıyla İçişleri Bakanlığı'nın 1 Haziran itibariyle spor salonlarındaki kısıtlamaları kaldırmasının ardından 10 Yıldır aynı adreste hizmet veren Rush Fitness Club Spor Merkezi, normalleşme süreciyle birlikte spor severleri yeniden ağırlamak üzere gerekli tüm önlemleri alarak Ataşehir Belediyesi'nce yapılan denetimlerden tam not aldı.

Ataşehir Belediyesi zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde birçok spor kulüplerinde eksiklikler olmasına rağmen Rush Fitness Club'un normalleşme sürecindeki önlemleri Ataşehir Belediyesi zabıta ve İlçe Sağlık Sağlık müdürlüğü ekiplerince denetimde tüm ince detaylar düşünülerek eksiksiz tamamlanmasından dolayı işletme yetkililerine teşekkür edildi.

Rush Fitness Club Spor Merkezi Sahibi ve Milli Sporcu Tarkan Köse gazetemize yapmış oldukları açıklamada; "3 aylık sürecin ardından spor sever üyelerimizin sağlığını düşünerek zorlu ekonomik koşullara rağmen aynı yerimizde 10 yıldır hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu süreçte; bakanlığımızın açıklamış olduğu tavsiye ve kararlar doğrultusunda işletmemizin tüm kapalı ve açık alanlarını dezenfekte ettirdik. Giriş kısmımızı üyelerimizin sağlığı için yeniden tasarladık. Dışardan oluşabilecek mikroplara karşı hijyen paspası ile başlayan karşılamamız, dezenfektan standımızda üyelerimizin hem elleri dezenfekte edilmesini istiyoruz. Ateş ölçer ile ateşlerini ölçtükten sonra sosyal mesafe kuralları doğrultusunda tüm ekipmanlarımızın arasına paravan yöntemi uyguladık. Ortamın daha rahat havalanması ve içerideki tüm kapalı alanlarımızı doğrudan dışa havalandırma sistemi ile havalandırmış ve olası riskleri sıfıra indirmiş olacağız. Üyelerimizin spor etkinlikleri sonrasında tüm spor ekipmanlarımız yeniden temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir." ifadelerini kullandı.


İnönü Mahallesi Narçiçeği Sokak Kayışdağı Caddesi No:4 adresinde bulunan Rush Fitness Club'ta normalleşme süreci ile birlikte evde kalınan sürede alınan kiloları uzman spor eğitmenleri eşliğinde vermeniz mümkün olacak. Fitness, cardio, zumba, pilates, kıck boks, fonksiyonel antrenmanların yanısıra özel derslerde üyelere hizmet olarak sunuluyor.

Foto: Bora Kazım Yenilmez