Proje kapsamında; Türkiye’nin farklı illerin yanısıra Azerbaycan dahi olmak üzere uluslar arası geniş katılımlı olarak hayata geçirilen “Renkli Oyun Dünyam” eTwinning Projesi 11 öğretmenin ortak hareketiyle uzaktan eğitim mantığıyla zoom etkinlikleriyle devam ediyor.

Proje hedefleri doğrultusunda ayrıca oyun alanında uzman kişilerin projeye davet edilerek, eğlenceli ve faydalı webinar programları uygulandı. Proje’nin en etkin yanı ise; tasarlanan oyunlarla dersler daha eğlenceli hale getirilmiş ve çocukların dersi daha iyi anlamaları amaçlanmıştır. Bu sayede öğrencilerin web 2.0 araçları hakkında bilgi sahibi de olmaları sağlanmıştır.

Proje Koordinatör Öğretmeni Filiz Ersarı, “Her anlamda çocukların gelişimini destekleyen bu projeye katkılarından dolayı; Sedat Çiçek (Diyarbakır), Aslı Tektaş (İstanbul), Günay Koz (Giresun), Lamiya Alasgarova (Azerbaycan), Melek Şen (Çanakkale), Nahide Atalay (Diyarbakır) , Rohat Dünya Polat (İstanbul) , Tülün Civelek (İstanbul), Zuhal Çiçek (Diyarbakır), Hasan Karagöz (Gaziantep)'e çok teşekkür ederiz.” İfadelerini kullandı.