Ataşehirli iş insanları İbrahim Kazan ve Hakan Akcan'ın birlikte hizmete kazandırdıkları Ozan Unlu Mamülleri, Ataşehir halkının ekmek başta olmak üzere pide, lavaş, tatlı çeşitleri alanında hizmet veriyor.

Mevlana Mahallesi Sakarya Caddesi No:76 adresinde pandemi koşulları nedeniyle sessiz açılış ile hizmet vermeye başlayan Ozan Unlu Mamülleri'nin hijyen kurallarının yanısıra güleryüzlü personeli ile hizmet vermesi kısa sürede bölge halkının takdirini de kazanmış durumda.

Hayırsever vatandaşların Askıda Ekmek dayanışmasını gerçekleştirebilecekleri Ozan Unlu Mamüllerde, ihtiyaç sahibi vatandaşlar askıdan ekmek alabiliyor.

Ozan Unlu Mamülleri kurucusu İbrahim Kazan, "Kısa sürede; tam kapasite ile bölge halkımızın ekmek ihtiyacını karşılıyoruz. Artan maliyetlere karşı kalitemiz, hijyen ve personellerimizden taviz vermeden hizmet vermeye devam ediyoruz. Ataşehirli komşularımıza imkanlarımız doğrultusunda kaliteli ekmek ve unlu mamüllerini sunuyoruz" dedi.


Ataşehir Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Serkan Şimşek, Gazete Ataşehir İmtiyaz Sahibi Derya Arslan ve İstanbulum Gazetesi Haber Koordinatörü Ali Bal'da Ozan Unlu Mamülleri yerinde inceleyerek, işletmeci İbrahim Kazan ve çalışanlarına başarılar diledi.