Gerçekleşen tanıtım toplantısına; Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi’nin Kurucusu Mehmet Erdoğan, Kurs Merkezi Müdürü Deniz Polat, Müdür Yardımcısı Neslihan Uysal, Halkla İlişkiler Müdürü Hilal Gödekmerdan ve basın mensupları katıldı.

ALANINDA UZMAN AKADEMİSYENLERLE 25 ÖĞRENCİMİZE EĞİTİM VERİYORUZ

Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi’nin Kurucusu Mehmet Erdoğan, “Yurtdışında yaşayan 2 yatırımcımızın desteği ile Ataşehir’de eğitim alanında kendi markamızla hizmet vermeye başladık. Bu yıl eylül ayında hizmet vermeye başlayan kurs merkezimizde alanında uzman akademisyenlerimizle öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. 2 Ay gibi kısa sürede 25 öğrencimiz ile eğitimlerimiz devam ediyor, ay sonunda ise bursluluk sınavı ile yeni döneme öğrenci kapasitemizi arttırarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” dedi.

Kurs Merkezi Müdürü Deniz Polat’ta kurs merkezinde verilen eğitim modeli hakkında bilgi verdi.

Basın toplantısının ardından katılımcılara kurs merkezindeki derslikler, birimler tanıtıldı.

KURS MERKEZİ KONUMDA

Ataşehir’de Küçükbakkalköy ve İçerenköy mahallelerinin keşişim noktasında yeni bir eğitim kurumu hizmet vermeye başladı.

EYLÜL AYINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Kurs Merkezi Kurucusu Mehmet Erdoğan ve ortaklarının Ataşehir’de öğrenim gören öğrencilere yönelik Liselere ve Üniversitelere giriş sınavlarına önemli katkı sağlayacak Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi, 2021 Yılının Eylül ayı itibariyle hizmete açıldı.

ÖZEL EĞİTİM İMKANI SUNULUYOR

Eğitim için her detayın düşünüldüğü kurs merkezinde 4-6-8 kişilik sınıflarda özel eğitim imkânı sunuluyor. Eğitimlerde; TYT-AYT Hazırlık, LGS Hazırlık, Okul Destek Grupları ve Özel Ders Grupları hizmeti veriliyor.
Ayrıca; VİP, Birebir öğrencilere eğitimlerin yanısıra grup halinde eğitimlerin verileceği 9 farklı sınıfın yanısıra kütüphane, rehberlik odası, ders çalışma odalarının da bulunduğu kurs merkezi’ne ulaşım ise minibüs ve otobüslerle kolaylıkla sağlanabiliyor.

BURSLULUK SINAVI BU AY SONU DÜZENLENECEK

Marmara Fen Bilimleri Kurs Merkezi tarafından 6-7-8-9-10-11.Sınıf öğrencilerine yönelik Bursluluk Sınavı düzenlenecek. Son teknoloji sınav yöntemiyle öğrencilerin başarılarına göre en az %20 en fazla %100 burs imkânı sağlanacak. Bursluluk sınavı 25-26 Aralık tarihlerinde saat 10:00 – 13:00 ve 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi ve bursluluk sınavına katılmak isteyen öğrenciler 0216 492 34 34 ve www.marmarafenbilimleri.com adresinden bilgi sahibi olabilecekler.