MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, Ataşehir İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri müdürlüğü görevini Seyfi Güneysu'dan devralan Özge Çankaya'ya makamında tebrik ve hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ataşehir İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri müdürlüğü ziyaretinde; MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel'e İlçe Başkan Vekili Gökhan Yılmaz, İlçe Başkan Yardımcıları Fatih Yelekoğlu ve Av. Güray Özay ile Örnek Mahallesi Kadın Kolları Başkanı Av. Hatice Arslan Özay eşlik etti.

İlçe Başkanı M.Sadun Bizel, İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Özge Çankaya'ya görevinde başarılar dileyerek, MHP Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak gençlere ve öğrencilere yönelik yapılacak her türlü sportif faaliyetlere destek vereceklerini dile getirdi.

İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Özge Çankaya'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde 10 farklı branşta gençlere ve öğrencilere yönelik kurs faaliyetlerini sürdürdüklerini ve kurumlar ile sivil toplum kuruluşları ile işbirliklerinin arttıracaklarını belirtti.

Ziyaret karşılıklı dilek ve temennilerle sona erdi.