Kupa töreni programına; Marmara Güvercin Federasyonu kurucuları, yönetim kurulu, bölge başkanları’nın yanı sıra Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü T.Volkan Aslan, Ataşehir Güvercin Yarışları Başkanı Niyazi Yaman ile güvercin severler katılım sağladı.

Kupa töreninde Marmara Güvercin Federasyonu kurucu ve önceki dönem başkanı Orhan Erikçi, Yeni Dönem Başkanı Tarık Aygün, geceye katılan kuş severleri kısa konuşmalarla selamladılar.

Güvercin severlerin birarada olması büyük bir gururdur

Ataşehir Güvercin Yarışları Başkanı Niyazi Yaman, “Ataşehir’den gelmek, bu kalabalığı görmek onur veriyor. Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin sizlere ayrı ayrı selamları var. Siz güvercin severlerin böyle birbirine destek vermesi, bir arada olması bizler için gururdur. Kurucu Başkanımız Orhan Erikçi’nin başlatmış olduğu mücadele bayrağını devir alan Tarık Aygün’e de başarılar diliyor, eminim ki bundan sonraki bayrağı daha iyi noktalara taşıyacaktır. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ataşehir'i Güvercin Severlerin Başkenti Kabul Ediyoruz

Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü T.Volkan Aslan, “Ataşehir Belediyesi’ni temsilen buradayım. Ataşehir Belediye Başkanımız Battal İlgezdi’nin hepinize selamlarını getirdim. Ataşehir’i güvercin severlerin başkenti olarak kabul ediyoruz. Yeni kültür merkezimizin yapım çalışmaları hızla ilerliyor. Bundan sonraki organizasyonlarınızı orada yapmaya talibiz. Sizlerle ayrı ayrı gurur duyuyoruz, siz güvercin severleri ayrı ayrı seviyoruz. Yapmış olduğunuz etkinlikleri çok anlamlı buluyoruz. Emeği geçen başkan ve yönetimini, katılım sağlayan sizleri tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Battal İlgezdi'ye güvercin severlerden teşekkür alkışı
Gece'de güvercin severlere olan desteklerinden dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin isminin anons edilmesi sırasında alkışların oldukça yüksek olması dikkatlerden kaçmadı.

Konuşmaların ardından Marmara Güvercin Federasyonu tanıtım sunumu, yaklaşık 1000'e yakın kuş severin katıldığı etkinlikte, geceye katkısı olan sponsorlara, hakemlere, komite üyelerine ve dereceye giren kuş severlere ödülleri verildi.