Ataşehir Eğitim Derneği geçtiğimiz şubat ayında; Muş ili Varto İlçesi Çaylar Köyü Yatılı Bölge İlk-Ortaokulu'nda öğrenim 235 öğrenciye ders kaynak kitapları, 7.Sınıf ve 8.Sınıf öğrencilerinin LGS'ye daha iyi hazırlanabilmeleri soru bankası kitaplarının yanısıra kırtasiye malzeme desteğinin yanısıra başarılı öğrencilere tablet desteği verilmek üzere 25 - 28 Şubat tarihleri arasında Muş'a yönetim olarak ziyaret gerçekleştirmişti.

Dernek olarak yapmış oldukları destekler ve katkılar adına öğrenciler, dernek yönetimine teşekkür mektupları yazmışlardı. İstanbul dönüşünde mektupları tek tek okuyan dernek yönetimi de öğrencilerin yazmış oldukları mektuplara karşılık olarak hem mektup yazdılar hemde en başarılı mektup yazan öğrencileri tablet ile 200'e yakın mektup yazan tüm öğrencilere de giysi, futbol topu, müzik enstrümanları ile süpriz hediyeler gönderdi.

Hediyelerin öğrencilerin adlarına gönderildiği ve okul yönetimince teslim alınarak, dağıtımının yapıldığı öğrenildi.

Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı Turgay Kılıç Ataşehir Haber'e yapmış olduğu açıklamasında, "Muş ili Varto İlçesi Çaylar Köyü Yatılı Bölge Ortaokulu'nda öğrenim gören öğrencilerimizin bizlere yapmış oldukları süpriz karşılama bizleri çok duygulandırdı. Bizlerde kendilerine hem mektup hemde hediyelerle süpriz yapmak istedik. Okulumuzla iletişim halinde kalacağız ve başarılı çocuklarımıza imkanlarımız doğrultusunda katkı sunmaya devam edececeğiz" dedi.