Kudret Arslan Ataşehir yerel basın mensuplarını ağırladı

Ataşehir Belediyesi Meclis 1’nci Başkan Vekili Kudret Arslan, Ataşehir’de faaliyet gösteren basın mensuplarını düzenlediği kahvaltı programında ağırladı.
Ataşehir 1. Başkan Vekili Kudret Arslan, “Ataşehir Yerel basınıyla bir araya gelme fırsatını pandemi şartlarından dolayı gerçekleştirme fırsatını bulamadığını dile getirerek, basını önemsediği belirterek uzun bir zamandır planladığım etkinlik ile sizlerle buluştuğum için mutluyum” dedi.

Yerel basını önemsediğini belirten Ataşehir Belediye Meclis 1’nci Başkan Vekili Kudret Arslan; “Sizler Ataşehir ile ilgili tüm gelişmeleri yerinde takip ederek haber yapıyorsunuz. Meclis Başkanı olduktan sonra sizlere daha iyi bir şekilde hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah bundan sonra 2,5 yıla yakın bir zaman içerisinde istediğimiz olacak. Meclisimizde bizimle ilgili sıkıntılarınız olursa bana gelip söylemeniz yeterli. Benim elimden gelen bir şey varsa Belediye Başkanımız Sayın Battal İlgezdi ile istişare ederek sizinle ilgili bir sıkıntı varsa aracı oluruz.Gerçi sizler zaten belediye başkanımızla da görüşüyorsunuz, belediye başkanımız sizleri her zaman dinliyor, seviyor sayıyor.Bizde Başkanımızın önderliğinde sizlerle her zaman birlikte olmaya çalışıyoruz. Düzenlediğimiz bu kahvaltının herhangi bir amacı yok. Basın haftası olması nedeniyle sizlerle beraber olmak amacıyla bu toplantıyı düzenledim. Davetimize katıldığınız için sizlere teşekkür ederim” dedi.

Meclis 1’nci Başkan Vekili Kudret Arslan, “Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin mütevazi bir kişiliğe sahip olması bizlerin çalışmalarını daha da kolaylaştırıyor. Bizlere değer veriyor ve önemsiyor. Diğer belediyelerde meclisi Belediye BaşkanlarI yönetirken Sayın Battal İlgezdi seçildiği günden bugüne kadar meclis başkan kürsüsünü hep vekillerine bırakarak kendisi dinleyici koltuğunda izlemiştir. Bu tavrından dolayı da kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ederim” şeklinde ifadeler kullandı.

Ataşehir Belediye Meclisi 1’nci Başkan Vekili Kudret Arslan, gazeteciler haftası nedeniyle katılan gazeteciler adına Gazete Ataşehir İmtiyaz Sahibi Derya Arslan’a çiçek taktim etti.

Arslan, basın mensuplarımın özel sorularını samimiyetle cevapladı. Arslan son olarak; "Basın mensuplarının Ataşehir'de ayrı bir değer gördüğünü belirten Arslan, bizler gibi kamu görevi görüyor ve kamuoyunu bilgiler ışığında aydınlatıyorsunuz. Birçok ilçe'de basına yönelik katı kurallar olurken, Ataşehir'de sizlere belediye meclisi'nde elimizden ve imkanlarımız doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ayrıca; yerel basına önem veren bir belediye başkanımızın olması da ayrı bir avantaj. Sizlerle hem sohbet toplantılarının yanısıra birebir diyalog yoluyla görüşme imkanı bulabiliyorsunuz" diyerek katılım sağlayan basın mensuplarına teşekkür etti.