Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Yusuf Büyük, İstanbul'da ilçe ziyaretleri kaspamında Ataşehir İlçesini ziyaret etti. Genel Müdür Büyük, ilk ziyaretini Ataşehir İlçe Millî Müdürü İsmail Günday'ı makamında ziyaret ile gerçekleştirdi. Ataşehir'deki eğitim çalışmaları hakkında İlçe Millî Müdürü Günday'dan bilgi alan Yusuf Büyük buradaki Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'nün yeni çalışmaları ve yapabilecekleri hakkında görüşlerini belirtti.

28-12-2020
Müdürlük ziyaretini toplu hatıra fotoğrafı ile sonlandıran Büyük, beraberindeki heyet ile birlikte Ataşehir'in en aktif eğitim kurumlarından ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı olan Ataşehir İlçe Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet Yılmaz'dan ilçe genelinde halk eğitim müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi alan Yusuf Büyük, aktif faaliyetlerinden dolayı kurum yöneticilerini kutladı.

Genel Müdür Yusuf Büyük, İlçe Millî Müdürü Günday'ında hazır bulunduğu ziyarette İlçe Halk Eğitim Merkezi'nin şuanki bulunduğu hizmet binasının taşınarak daha iyi faaliyet gösterebileceği bir merkez bina'da hizmete devam etmesi için gerekli destekleri vereceklerini belirtti.