Tübitak tarafından desteklenen Lions Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 4006 Tübitak Bilim Fuarı açılışına; Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Şube Müdürleri Nazım Yurdagül, Ercan Metin, Okul Müdürleri, Ataşehir Kızılay Şube Başkanı Talha Keleş, Ataşehir Eğitim Hizmetlerini Geliştirme, Güçlendirme ve Koruma Derneği Başkanı İsmail Dağ, Lions Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Aysel Yalçın Baykara ile Müdür Yardımcıları ve öğretmenler ile sergi'de eseri bulunan öğrenciler ve danışman öğretmenlerin yanısıra Lions Kulüp Temsilcileri katıldı.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Bilimin en önemli basamaklarından olan bu serginin son derece önemli olduğunu belirterek, özellikle özel eğitim öğrencilerinin yaptıkları bu tür çalışmaları önemsediklerini ve desteklenmesi gerektiğini belirterek, TÜBİTAK'ın 4006 bilim fuarında sergilenen eserlerin geleceğe önemli katkılar sunduğunu vurguladı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Katılımcılar önce kurdeyi kestikten sonra öğrencilerin yapmış oldukları çalışmaları stantlarda tek tek inceleyerek, bilgi aldılar.

Lions Özel Eğitim Meslek Okulu'nda Özel sanatları alanı, güzellik ve saç bakım teknolojisi alanı, mobilya ve iç mekân tasarımı alanı, seramik ve cam teknolojisi alanı ve tarım alanında öğrenim gören özel eğitim öğrencileri tarafından hazırlanan eserler fuarda yerini aldı. Engelli özel bireylerce hazırlanan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne de dikkat çeken 4006 Tübitak Bilim Fuarı 2-3 Aralık tarihlerinde okul bahçesinde ziyaretçilerine açık olacak.