Toplantıya Küçükbakkalköy mahalle muhtarı Birgül Korkmaz Çilesiz, Ataşehir belediye meclis üyesi Ertuğrul Baysal, Küçükbakkalköy Spor Kulübü başkanı Şükrü Yazıkoz ve kulüp yöneticileri ile Küçükbakkalköy'ün yerlileri bir araya geldi.

Gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısında Küçükbakkalköy Spor Kulübü'nün kendisine ait bir spor tesisinin olmaması ve Ataşehir'deki mevcut spor tesislerinin farklı kurum ve kişilere verilmesinden dolayı bedel ödedikleri ve bu bedeli de kendi imkanlarıyla karşıladıklarını Küçükbakkalköy Mahallesi'nin gençlerinin ve halkının yararlanabileceği spor kompleksinin olmadığını vurguladılar.

Toplantıda mahalli sorunlarının yanı sıra sosyal kültürel aktiviteleri arttırılması ve spor alanı ile ilgili ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmeler yapılması kararlaştırıldı.

Toplantı da ayrıca Küçükbakkalköy Mahallesi muhtarlığının mahalleye yakışır bir kurum haline gelmesi amacıyla mahalle muhtarı Birgül Korkmaz Çilesiz kütüphane ve diğer taleplerini toplantıda dile getirdi.

Toplantı da Ataşehir belediye başkanı Battal İlgezdi'nin ziyaret edilerek spor kompleksinin yanısıra diğer sorunlarla ilgili makamında görüşmek için belediye meclis üyesi Ertuğrul Baysal'a randevu konusunda yetki verildi. Toplantının aylık belirli aralıklarla yapılması kararlaştırıldı ve dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.