Dilek Sabancı Caddesi yönünden gelen sürücünün kontrolsüz geçişi sırasında kavşak noktasında bulunan motosiklet sürücüsü E.G. hâkimiyetindeki motosiklete çarpması sonucunda hanımeli sokağı yönüne doğru motoruyla fırladı. Çarpmanın etkisiyle park halindeki araca çarparak duran motosiklet, park halindeki araca maddi hasar verdi.

Motosiklet sürücüsü de hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda kasklı bir şekilde hanımeli sokakta hareketsiz bir şekilde yerde yatan motosiklet sürücüsü E.G.’ ye olay yerinden geçen vatandaşlar ilk müdahaleyi yaparak, güvenlik duvarı oluşturdular.

Maddi hasarlı trafik kazası olması nedeniyle trafik polisi ekipleri kazaya sebep olan sürücü O.G. isimli sürücüye alkol ve kimlik kontrolü işlemlerinin ardından resmi işlemleri başlattı.

Park halinde iken aracı hasar gören sürücü ve ailesi de olay yerine gelerek, resmi işlemlerin yapılmasını talep etmesinin ardından, olay yerindeki vatandaşlar alandan ayrıldı.

Olay yerine polis ekiplerinin ardından 112 acil ambulans ekipleri gelerek, yaralanan motosiklet sürücüsü E.G.’ ye olay yerinde ilk müdahale yapmasının ardından ambulans ile en yakın devlet hastanesine sevk edildi.