10 Yıllık Sancaktepe Belediye Başkanlığı sonrasında partisince 2019 yılında Ataşehir Belediye Başkan Adayı gösterilen İsmail Erdem, 2019 seçimlerinin ardından TFF Yönetim Kurulu üyeliği görevine atanmıştı.

Sivas Platformu, İstanbul Sivas Konfederasyonu Başkanlığı görevinin yanısıra 2017 Yılında merkezi Sancaktepe'de bulunan Medeniyet Yolcuları Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten İsmail Erdem, partisince geçtiğimiz kasım ayında AK Parti Ataşehir İlçe Başkan adayı olarak gösterilmiş ve 5.Olağan kongre öncesinde İlçe Başkanlığında, Vakıf merkezi ve TFF'de ziyaretçi kabullerine devam etmişti.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın Ataşehir için kongre takvimini 20 Ocak olarak belirlemesinin ardından, 2023-2024'te gerçekleşecek seçimler öncesinde önemli bir değere sahip olacak kongre'de AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı olacak İsmail Erdem, yaklaşık 2,5 aydır İlçe Yönetim Kurulu Asil-Yedek, İl Delegelerini belirlemek üzere partililer, il/ilçe dernek temsilcileri, iş insanları ile görüşmelerine devam ediyor.

Diğer taraftan ise 20 Ocak öncesi İsmail Erdem, 2023-2024'te yapılacak seçimlerde birlikte yol yürüyeceği, Ataşehir'in demografik yapısını göz önüne alarak A Takımını netleştireceği öğrenildi.

Kongre yolunda AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Adayı İsmail Erdem, stk, bölge esnafları, mahalle muhtarlıklarını, partililerini, iş insanlarını ve vatandaşları ziyaret ederek saha çalışmalarını başlatmış oldu.