Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'ı ziyaret eden muhtarların eksiksiz katılımları dikkatlerden kaçmadı. Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş kendisini ziyaret eden muhtarlarla tek tek selamlaştı.

Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş kendisini ziyaret eden muhtarlara yönelik, "Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Hep birlikte nice muhtarlar gününüzü görmeyi temenni ediyorum. Muhtarlık tarihi geçmişiyle çok köklü bir kuruluştur. Devlette en küçük birim olmasına rağmen birçok göreve sahiptir. Bizde bu sebepten dolayı muhtarlarımızı önemsiyoruz. Bir mahallenin ihtiyacını en iyi muhtarlar bilir. Vatandaşlarımızın sorunlarını devlet birimlerine ileterek köprü görevi görür. Ataşehir'de emniyetimiz, kaymakamlığımız olmak üzere Whatsapp grubumuz var. Amacımız muhtarlarımızın her türlü ihtiyacına anında çözüm bulmak. Bazı soruları çözüyoruz, bazılarını önerilerle aşıyoruz. Özellikle şunu söylemek gerekirse, muhtarlarımız bizim için çok değerli. Ben bu vesile ile muhtarlar gününüzü kutluyorum." dedi.

Muhtarlarda Ataşehir Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş'a kendilerini kabullerinden dolayı teşekkür ederek, genel sorunlar ve çalışmalara dair bilgi alışverişinde bulundular. Daha sonra Kaymakam Ertaş, muhtarlarla toplu hatıra fotoğrafı çekinerek tekrardan "19 Eylül Muhtarlar Gününü" kutladı.

Muhtarlar kaymakamlık ziyareti sonrasında Ataşehir Belediyesi'ni ziyaret etmek üzere kurumdan ayrıldılar.