Malatya'nın önde gelen ailelerinden olan Kayhan ailesinin 104 yaşındaki yaşayan çınarlarından Gülali Kayhan, bugün düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Semih Kayhan ile Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin Kayhan'ın amcası Gülali Kayhan 104 yaşında dün yaşama veda etmişti.

Gülali Kayhan için bugün İçerenköy Pir Sultan Cemevi'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine; Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve ilçe yöneticileri, CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, Meclis Üyeleri Bekir Bozkızıl, Sevgi Uluğ'un yanısıra Kadıköy Belediye Meclis üyeleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Kayhan ailesinin akrabaları ve sevenleri katıldı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından Gülali Kayhan'ın naaşı Üsküdar Karacaahmet Mezarlığı'na defin edilirken, Kayhan ailesi cenaze sırasında ve defin sonrasında taziyeleri kabul etti.