Başkanlığı ve uygulayacağı projelerle ilgili basın mensuplarına bilgi veren Seval Düzenli, basın mensuplarının sorularını da yanıtlayarak, kadınların daha çok siyasette yer almasını istediklerini, seçimlerde gördük ki kadın olmadan kimsenin kapısını açmadığını, sadece seçimden seçime hatırlanan veya ihtiyaç duyulan bir kadın olmak istemediklerini dile getirerek hedefimiz partide birliği sağlayarak partimizi iktidara taşımaktır dedi.

“KADINLAR SİYASETİN BAŞLICA UNSURLARINDANDIR”
Yönetiminde yer verdiği kadınlarla birlikte Ataşehir yerel basınını ağırlayan Seval Düzenli yaptığı basın açıklamasında; “Toplumsal yaşamının önemli parçası olan kadınlar siyasetinde başlıca unsurlarındandır. Ülkemize demokrasiyi getiren ve kadınlara seçme ve seçilme hakkı tanıyan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak CHP Ataşehir Kadın Kolları 4.Olağan kongresinde kadın kolları başkanlığına aday olduğumu beyan etmekten gurur duyarım” diyerek açıklamalarına şöyle devam etti.

"HEDEFİMİZ ÇÖZÜM ÜRETEN BİR MEKANİZMAYI HAYATTA GEÇİRMEK”
Seval Düzenli; “Partimize üye bütün kadınların ortak aklıyla yönetilen bir kadın örgütü yaratmak, ilçe yönetimi ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde kadınların talep ve beklentilerine çözüm üreten bir yönetim mekanizmasını hayata geçirmek başlıca hedeflerimizdendir. Ataşehir ’de yaşayan bütün kadınlara kısa sürede ulaşılacak ve toplumun tüm kesimlerinin yer aldığı bir kadın örgütü partimize kazandırılacaktır” şeklinde ifadeler kullandı.

“GEÇMİŞTE GÖREV YAPAN BAŞKAN VE YÖNETİMLERİ GÖZ ARDI EDİLMECEKTİR”
Seval Düzenli açıklamalarının sonunda; “Geçmiş dönemde görev alan Kadın Kolları başkan ve yönetim Kurulu üyelerinin partimize katkılarını göz ardı etmeyerek, alacağımız kararlarda kadın emekçilerimize her konuda danışılacağını, partimizi iktidara taşıyacak kadrolarda kadınların temsilinin savunulacağını taahhüt etmekle birlikte, kongremizi bir demokrasi şölenine çevirmek adına tüm kadınlarımızı kongremize bekliyorum” ifadeleriyle bir anlamda küsen veya küstürülen başkan ve üyelere zeytin dalı uzatarak birlikte mücadele etme önerisini dile getirmiş oluyor.

Seval Düzenli’nin adaylığını açıkladığı toplantı, yönetimin toplu fotoğraf vermesiyle sona erdi.