Ataşehir Antrenörler Derneği, Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Platformu aynı zamanda İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Ali Akın, geçtiğimiz ay İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen tören ile İYİ Parti üyesi olmuştu. İYİ Parti Kurucusu aynı zamanda İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu ve beraberindeki İlçe Başkanı Mert Kar ile İBB ve Ataşehir Meclis Üyesi Oğuz Sarul'un katılımıyla Küçükbakkalköy'deki parti binasında gerçekleşen tören ile parti rozeti Ali Akın'a takılmıştı.

Kulüp merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Başkan Ali Akın'a İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar ve beraberindeki heyet ile ziyaret ederek, kendisine daha parti üyesi olarak aktif görev tebliğinde bulundu. İYİ Parti İlçe Başkanı Mert Kar, Sportif girişimleri ve İçerenköy'ün mahallesi'nde sorunlara hakim olan Ali Akın'a İlçe Başkan Yardımcılığı görevini tebliğ ettiğini ve kendisinin de bu görevi kabul ettiği öğrenildi.

Görev tebliği sonrasında Ataşehir Haber Ajansı'na açıklama yapan İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Ali Akın; "İYİ Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mert Kar'a ve yönetimine teşekkür ederim. Her zamanki gibi Ataşehirimiz ve İçerenköyümüz için samimi ciddi şekilde çalışacağız." dedi.