AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca düzenlenen aday tanıtım toplantısı sonrasında AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı'nca düzenlenen karşılama programına katılan Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, davul zurnalar ve halaylar eşliğinde yağmurun altında çoşkuyla karşılandı.

Özcan: "Ataşehir Belediye Başkanlığı için yollara düştük"

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca düzenlenen aday tanıtım toplantısı sonrasında Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem ile birlikte sahneye gelen İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan konuşmasında; 1995 Yılında üniversite okumak vesilesiyle geldiğim Kadıköy'de bizlerin yetişmesini sağlayan ve bizlere örnek olan değerli büyüğüm Cumhurbaşkanımızın ilanıyla Ataşehirimizin bağrından çıkmış olan bir ağabeyimiz, Ataşehir'in çamurlu sokaklarında başlayan siyaset mücadelesinde, her kademesinde görev aldığı bu davada bugünde Sancaktepe Belediye Başkanlığı'ndan sonra Ataşehir Belediye Başkanlığı için yollara revan olduk, güç birliği yaptık ve yollara düştük.31 Mart 2019 Akşamı Allah bize bu çoşku ve azimle kesinlikle bizlere zafer nasip edecektir İnşallah.

Ataşehir Sevdamız Derdimiz Ataşehir
Biz görevi devraldıktan sonra bir söz söylemiştik. O söz bizim Ataşehir diye bir sevdamız var. Bizim Ataşehir diye bir derdimiz var. Biz klasik partiler gibi değiliz. Bizim bir dava anlayışımız var demiştik. Ve bu dava anlayışımız makamlardan münezzektir demiştik. Bugün gördük ki, TBMM Meclis Başkanımız Binali Yıldırım İBB Belediye Başkanımız ilan edilmiştir. Yine Sancaktepe'de 10 yıldır görev yapan İsmail Erdem abimiz, Ataşehir Belediye Başkan Adayımız olarak ilan edilmiştir. Bu da demektir ki AK Parti'de mevzu bahis bu millete hizmetse gerisi teferruat demektir. Makamların hepsi sonradan gelir.

Aday Adaylarımıza Teşekkür Ediyorum
Ben aday adaylığı sürecinde hoşgörülü çalışmalarından dolayı AK Parti'ye ve AK Partinin kimliğine yakışır hareket eden aday adaylarımıza çok teşekkür ediyorum. Artık bundan sonra belediye başkan aday adaylığı sürecimiz tamamlanmış ve belediye başkan adayımız açıklanmıştır. Bizlere düşen görevde aday belirlenmeden önce söylediğim bir söz vardı.Sayın Başkanımın huzurunda bir kez daha söylüyorum; AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı olarak tüm teşkilatımızla 31 Mart'a kadar gece ve gündüz demeden 7 gün 24 saat emrinize ve görüşlerinize hazırdır. Yolumuzu daha yeni başlattık. Allah'ın izniyle yaklaşık 90 gün sürecek yolculuktan sonra yine bir çoşkulu kutlamayı Allah bizlere yapmayı nasip eylesin İnşallah.

Erdem: "34 Yıllık Komşunuz olarak sizlerle birarada olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum"

Allah'ın rahmeti yağmurlu bir günde sizlerle bugün biraraya gelmeyi rabbim bizlere nasip eyledi. Bugün aday tanıtım toplantımızı resmi olarak gerçekleştirdik. Dün akşam resmi tebligatlarımız yapılmıştı. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Partimizin vermiş olduğu karar neticesinde 2009 yılında aranızdan ayrıldığım Ataşehir'e tekrardan dönmenin gururunu yaşıyorum. Ataşehirimiz ve İstanbulumuz için hayırlı olsun. Uzun yıllar Ataşehir'de 1976 yılından beri İçerenköy Mahallesi'ne taşınan bir komşunuz olarak 33 yıl sonrasında 1 yıl İnönü mahallesi'nde ikamet ettikten sonra 2010 yılında da Sancaktepe İlçemize taşındık.

31 Mart Gününe Kadar Gecemizi Gündümüze Katarak Çalışacağız
Resmi olarak İstanbul Belediye Başkan Adayı ve İlçe Belediye Başkan adaylarımızın ilanı ile bundan sonrasında 31 Mart akşamına kadar şurada kalan 91,92 gün geceyi gündüze katarak inşallah Rabbim 31 mart akşamı aynı mutluluğu, aynı gururu ve aynı güzel tabloyu yine bu meydanda hepimize yaşatsın İnşallah.

Sancaktepe Halkımızın Samimiyet, Güven ve Hüsniyetine Teşekkür Ediyorum
2009 Yılında Cumhurbaşkanımızın takdiri ile Sancaktepe'de aday oldum ve iki dönem orada görev yaptım.Sancaktepe halkına buradan şükranlarımı sunuyorum.Biz ilk gittiğimizde bizleri tanımazlardı ama geçmişteki siyasi tecrübemiz ve Sayın Cumhurbaşkanımızında bizleri oraya görevlendirmesi ile orada, seçim dönemindeki projelerimiz ve gayretlerimizle 2009'da Sancaktepe'de belediye başkanı olduk. 2014 Yılında tekrar 2.defa aday olduk, milletimizin güvenine mazhar olmuşuz ki, Sancaktepe'de 2.defa belediye başkan adayı seçildik.10 Yıl Sancaktepe halkına hizmet ettik. Bu hizmetlerimizi kendilerine emanet ediyoruz. Emeklerimiz helali hoş olsun. Sancaktepe halkına şahsımıza ve partimize göstermiş oldukları samimiyet, güven ve hüsniyetten dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

3 Aylık Seçim Sürecinde Projelerimizi Anlatacağız
İnşallah 90 gün 3 aylık seçim sürecinde seçim çalışmalarımızı hep birlikte sergileyeceğiz, projelerimizi açıklayacağız ve hedeflerimize odaklanacağız. Ve milli iradenin tecellisini 31 Mart sabahı halkımız sandıklara giderek gösterecekler. Ve burada 2 dönemdir CHP'li belediye var. Çevre ilçelere baktığımızda Ataşehir'e, Kartal'a, Maltepe'ye ve Kadıköy'e baktığınız zaman burada yaşayan insanlara da yazık diyoruz. Bu millet 81 milyonun parçası. İnşallah Ataşehirli vatandaşlarımız 31 Mart'ta AK Parti'li belediyecilik anlayışı ile buluşacaklar.

Bizler Siyaseti Cumhurbaşkanımızın Yol Arkadaşlığında Öğrendik
Bizler siyaseti sayın cumhurbaşkanımızın yol arkadaşlığında beraber öğrenmiş olduk. 1994'te sayın cumhurbaşkanımız belediye başkanı olurken, İstanbul perişandı. Sokaklar çukur, çöp dağları, hava kirliliği ve çamur, her taraf anadolu daki köylerimizden gerideydi. Ama 1994 ruhuyla beraber, sayın cumhurbaşkanımız ve yönetimi görevi devraldıktan sonra İstanbul derin bir nefes aldı. O tarihten bu zamana kadar, bizim siyaseten anlayışımıza sahip olan arkadaşlarımızın yönetimininde olan ilçeler ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye ve Dünya geneline örnek verecek olursak çok önemli eserlere ve hizmetlere imza atmış İstanbul halkına hizmet etmiş olduk.

Ataşehir ve diğer kurulan ilçeler arasındaki fark ortada
10 Yıl aradan geçti, Ataşehir nerede genç ilçelerimiz Ümraniye, Sancaktepe nerede. Ataşehir'in imkanları var. Ama 10 yıldır burayı yöneten bir zihniyete sahip partinin mensupları seçilmiş ve teşkilatıyla beraber, halkın derdiyle dertlenmekten uzak gününü kurtarmaya yönelik farklı farklı hesapların hesapların içerisine girerek zamanı harcamaktan öte başka birşey yapmıyorlar. İşte görüyoruz. Komşu ilçemiz var. Maltepe'nin sahilindeki rezilliği devamında Kartal'daki eski çarşının ne hale geldiğini de görüyoruz. Ataşehirli komşularımızda daha iyi biliyor. Yılların ilçesi Kadıköy, belediye adeta taş taş üstüne koymaktan kaçıyor.Üstüne, İBB’nin yaptığı hizmeti sahipleniyorlar. Büyükşehir belediyesi ana yollara asfaltları döker, ana yolları onarır, kaldırımları yeniler, altyapıyı yapar, atık suyunu,doğalgazını yapar, su şebekesini yeniler. CHP Buna da yıllardır sahip çıkar.

İstanbul'un ilk altyapıları bizim dönemimizde Ataşehir'e yapıldı
Kadıköy'de İlçe Başkanlığı görevini yaparken sayın Cumhurbaşkanımız o dönemde büyükşehir belediye başkanımız oldu. Veysel Eroğlu İSKİ'nin genel müdürü oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Veysel Eroğlu bakanımızı o dönemde ziyaret etmiştik. Ve demiştik ki; bizim bir Bakkalköy, Barbaros, Yenisahra, Örnek, Kayışdağımız ve Kurbağalıderemiz var. Bütün atık sular o dönemde yollara akıyor ve yollarda çamurdu. İstanbul'da ilk altyapı çalışmalarını o dönemde yenisahra ve barbaros'ta yapılmasını sağladık. Altyapının ardından bölgenin ara sokaklar dahil asfatlarını büyükşehir'in yol bakım müdürlüğü vardı ve büyükşehir belediyemize yaptırdık. O zaman pankartı Kadıköy Belediyesi asıyordu.

Ataşehir'in ilçe olmasını sağladık
Ve Kadıköy'de e-5'in üstünü ayırmamız gerekiyor dedik. Ve bazı mahallelerini ayıralım müstakil bir belediye yapalım demiştik ve o dönemde kararda çıkmıştı adını da koymuştuk. Erengazi Belediyesi. 28 Şubat süreci nedeniyle yeni ilçe girişimi kararı ötelenmişti. 2008 yılında tekrar gündeme gelen İlçe kurulması kararının ardından milletvekillerimiz ile beraber, İlçemizin adını Ataşehir olarak belirledik. Ve 2008 Yılında Ataşehir İlçemiz kuruldu, 2009 mart yerel seçimlerie Ataşehir İlçemizde katıldı. İstanbul'un 41 Beldesi birleştirilerek 8 ilçe oluşturuldu. Ama o günden bugüne AK Partili İlçelere bakıyorum, CHP'li İlçelere bakıyorum arada dağlar kadar fark var.Gerçek anlamda Garibin, fukaranın derdinden uzak sadece ve sadece günü kurtaralım yarına ne yapalım hesabıyla hareket ettiler. Ama biz hesap gününe inanan insanlar olarak olarak diyoruzki almış olduğumuz emaneti sağlıklı bir şekilde hakkıyla yerine getirmek zorundayız. Her zaman başımız dik, alnımızın açık olması ve her zaman için hesap verebilir durumda olmamız lazım.

Ataşehir'de el ele gönül gönüle vererek zafere ulaşacağız
31 Martla ilgili Ataşehirli Komşularımıza şunu söylemek istiyorum. 10 yılı heba ettik. Ama bugüne ve geleceğe bakmak lazım. Tüm teşkilat mensuplarımızla, Ataşehirli komşularımızla el ele gönül gönüle verirsek zafer bizim ve galibiyet bizim olacak. Ataşehirliler olarak layik olan belediyecilik yönetimine hazırız. Çünkü çalışırsak olacak. Cenab-ı hak sizlerle birlikte 1 Nisan sabahı olmayı nasip eylesin. İBB Belediye Başkanı Binali Bey ile birlikte Ataşehir halkımıza hizmeti nasip eylesin. Ataşehir’i tanıyoruz. Komşularımız var. Anadolu’nun güzel insanları var burada. Bu muhabbet iklimini oluşturursak zafer bizim olacak. 5 yılın vereceği sorumluluk ile Sancaktepe’de ne yaptıysak burada daha fazlasını yapacağız.

Ataşehirli komşularımızın tamamına hizmet edeceğiz.
Büyükşehirimizle gönül gönüle vererek Ataşehirimizi layik olduğu yere hep beraber çıkaracağız. Ataşehir'de her partiden her siyasi görüşten insanlarımız var. 81 İlden komşularımız var. Anadolu'daki kardeşlik hukukunu Ataşehir'de var edeceğiz. Herkesi kucaklayacağız. Yerel seçimde partilerde, adaylarda, hizmetlerde önemli. Ataşehir halkımızın tamamının oyunu alabilmek için kapı kapı dolaşacağız ve barış, huzur, kardeşlik ortamında 423 bin Ataşehirli olarak birlikte yaşayacağız. Herkesi kucaklayacağız” diyerek sözlerine son verdi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı önünde konuşmasını tamamlayan İsmail Erdem konuşması sonrasında çiçek takdimi sonrasında partililere vatandaşlarla toplu fotoğraf çekindi. Davul zurna, meşale ve havai fişek gösterileri eşliğinde vatandaşları selamlayarak tebrikleri kabul etti. Erdem daha sonra parti binasında vatandaşları selamladı. İlçe gençlik ve kolları başkanlıklarında partili gençler ve kadınlarla buluştuktan sonra İlçe yönetim kurulu toplantısına katılarak seçim startını verdi.