İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe belediyelerine yaptığı sekizinci ziyareti sabah saatlerinde Ataşehir Belediyesi’ne gerçekleştirdi. Burada gerçekleştirdiği ortak masa ve brifing toplantısı sonrasında İmamoğlu ve beraberindeki heyet ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve belediye başkan yardımcıları ile birim müdürleri Barbaros Mahallesi'nde bulunan Ülker Spor Arena önündeki Göztepe - Ataşehir - Ümraniye metro hattı istasyon inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu,Göztepe - Ataşehir - Ümraniye metro kapsamında yıllarca duran ve göreve geldiği andan itibaren bölgenin önemli sorunu haline gelen metro istasyonu çalışmalarıyla yetkililerden bilgi aldı.

İmamoğlu'nun inceleme yaptığı sırada Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'da metro çalışmaları ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bazı talepler ve bölge halkının sorunlarını aktardı.

İmamoğlu buradaki genel sorunlarla ilgili Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Orhan Demir'e talimat verdi. Daha sonra buradaki çalışmaları inceledikten sonra, vatandaşlarla ve çalışan personellerle fotoğraf çekindi.