Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde kurban bayramı öncesinde müdürlük personeliyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican'ın makamında gerçekleşen bayramlaşma programına Şube Müdürleri Vedat Vefa Budak, Ali Eroğlu ve Ercan Metin'de katıldı.

Bayramlaşma töreninden önce günün önemi üzerine konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican; “ Her bayram döneminde bayram öncesinde personelimizle birlikte bir bayramlaşma geleneğimiz var. Bu bayramlaşma geleneğimizi de siz değerli basın mensuplarını da davet ediyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere de ayrıca teşekkür ediyorum. Bayramlar bizim birlik ve beraberliğimizin, dostluğun, kardeşliğin, yardımlaşmanın gündeme geldiği günlerdir. Kurban Bayramı da hep birlikte idrak edeceğiz. Kurban Bayramı’nın hepimiz için mübarek olmasını, birliğimize, beraberliğimize, yardımlaşmamıza, kardeşliğimize vesile olmasını diliyorum. Keseceğimiz Kurbanların gerçek anlamda kurban olmasını, bizi Allah’a yaklaştırma hem de birlikte yaşadığımız insanlarla yakınlaşmamıza vesile olmasını diliyorum. Bayramımızın da bizler için bayram olmasını, sevdiklerimizle güzel bir bayram geçirmemizi, kazasız belasız bir bayram olsun diyor hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

Basın mensuplarıyla sohbet sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Şube Müdürleri Vedat Vefa Budak, Ali Eroğlu ve Ercan Metin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ile tek tek bayramlaştı.