1.Amatör Ligi'nde mücadele veren İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü sezon açılış programı ve A Takım Tanıtım programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Ali Haydar Akın Başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı.

Yönetim kurulu üyelerinin tanıtılmasının ardından İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü'ne yönelik desteklerinden dolayı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi adına Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı aynı zamanda Ataşehir Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ekrem Köse, Ataşehir Belediyesi Daimi Encümeni ve İBB Meclis Üyesi Oğuz Sarul, Beşiktaş'ın Efsane Başkanı Merhum Süleyman Seba'nın torunu Esra Oğul Seba, Kulüp eski başkanlarından Vedat Çakıroğlu ve Ercan Günaydın, İçerenköy Yerlileri Sayfası kurucusu Rıza Uysal ve İçerenköy Veteranlar Takımı Kaptanı Şenol Sarı'ya teşekkür amaçlı plaket ve çiçek takdim edildi.

Konuşmacıların ortak mesajı'nde saha vurgusu
Konuşmacıların ortak mesajı ise;"İçerenköy'ün kendisine yakışır bir şekilde İBB ve Ataşehir Belediyesi'nin yanısıra yetkililerin ortak girişimleriyle sporcuların ve vatandaşların rahatlıkla spor yapabilecekleri tribünleri ve yeşil sahasıyla bir komplekse kavuşması" oldu.

Konuşmaların ardından İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü U12 ve U14 Ligi'nde mücadele verecek olan takımlar temsili olarak 20 dakikalık Yoncaspor Kulübü takımı oyunları ile maç oynadı. Temsili maçta ilk atışı Beşiktaş'ın Efsane Başkanı Merhum Süleyman Seba'nın torunu Esra Oğul Seba gerçekleştirirken, maçları ise Profesyonel Hakem İbrahim Tokmak yönetti.

Maç sonrasında Futbol Şube Sorumlusu Onur Demir tarafından A Takım Teknik Direktörü Hasan Hiz, U12 ve U14 Teknik Direktörleri Ender Sevindik ile Erdem Yağız'a çiçek takdim edildi. Çiçek takdimi sonrasında Maç sonrasında A Takım Teknik Direktörü Hasan Hiz; "Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ancak daha iyi koşullarda mücadele vermek için sahalarının biran önce yeşil zemine kavuşması gerektiğini" vurguladı.

Konuşmaların İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü 2019-2020 Sezonu'nda mücadele verecek A Takımını tanıttı. Tanıtımın ardından A Takım oyuncuları ve Yönetim Kurulu üyeleri, eski sporcular ve protokol konukları toplu hatıra fotoğrafı çekindi.

A Takım Teknik Direktörü Hasan Hiz'in kızı Eylül Hiz'in doğum günü nedeniyle kendisine süpriz doğum günü etkinliği gerçekleşti. Kulüp A Takım oyuncuları meşaleler ve havai fişek gösterileri eşliğinde yeni sezona merhaba dediler.

Etkinliğin organizasyonunu İlkay Elmacıoğlu üstlenirken sunumu ise Sena Susever gerçekleştirdi. 1.Amatör Ligi 13 Grup'ta mücadele veren İçerenköy İdmanyurdu Spor Kulübü 2019-2020 Sezonu ilk haftasında Ümraniye'de Hekimbaşı Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.