Ataşehir Haber İmtiyaz Sahibi Serkan Şimşek'in gündeme getirdiği "Ataşehir'de ittifak cephesinde deprem!" başlıklı haber sonrasında CHP ve İYİ Parti arasındaki meclis üyelikleri konusunda çıkan anlaşmazlık sonrasında "YILMAZ VURAL HOCAMIZI Ataşehir de Görmek bize Mutluluk Verir" paylaşımı bir anda ülke gündemine oturdu.

Yılmaz Hoca Son Noktayı Koydu: "Sporla Siyaset Olmaz"
Son dönemde konunun farklı noktalara gitmesinden ve farklı yorumlamalardan dolayı teklif götürüldüğü iddiaa edilen ünlü Teknik Direktör Yılmaz Vural ile görüşme sağladık. Kendisi de bize telefon ile aktardığı bilgi de; kendisine İzmir, Sakarya, Ataşehir gibi il ve ilçelerden çeşitli partilerden tekliflerin geldiğini ancak çeşitli tekliflerin geldiğini ancak "Sporla siyaset olmaz" anlayışı ile kendisine teklif eden partilere teşekkür ederek, bu teklifi red ettiğini öğrendik.

Adayımız İlgezdi'dir! Bu Protokol ile Kesinleşmiştir...
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Bugra Kavuncu ile yapmış olduğumuz görüşmede; "İYİ Parti'nin Ataşehir'de Belediye Başkan adayı yoktur. Sosyal medya ve haberlere yansıyan konunun asparagas olduğunu belirterek, Ataşehir'de İYİ Parti ve CHP'nin ittifak kapsamında protokol yaptığını ve CHP'nin adayı Battal İlgezdi'yi ittifak kapsamında destekleyeceklerini vurguladı. Ancak meclis üyeliği konusunda İlçe Yöneticileri CHP ile görüşmeleri devam etmektedir" dedi. Böylelikle İYİ Parti'nin Ataşehir'de Belediye Başkan Adayı çıkarmayacağı kesinleşmiş oldu.

Meclis Üyeliği için Görüşmelerimiz Devam Ediyor
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Bugra Kavuncu ile görüşmemiz sonrasında İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir'i arayarak, son durum hakkında bilgi aldık. İYİ Parti olarak CHP ile belediye meclis üyeleri konusunda görüşmelerinin dün akşam ve bugün de devam edeceğini belirtti. Böylelikle bugün listelere son şeklin verileceği kesinleşmiş olacak.