Nikah ve Kokteyl tarzında gerçekleşen nikah töreni Bursa Osmangazi'de bulunan Çekirge İstasyon Gardenya Salonu'nda gerçekleşti.

Genç çiftin nikah şahitliklerini ise arkadaşları yaparken, nikah sahibi aileler nikah törenine katılan davetlilerle yakından ilgilendi.

Genç çiftin mutlu gününde Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Arif Kuşcu, Ataşehir Hayat Ağacı Platformu Başkanı Kadriye Didem Bozdağ, Ataşehir Haber Ajansı İmtiyaz Sahibi Serkan Şimşek, Gazete Ataşehir - İstanbulum Gazetesi Haber Koordinatörü Ali Bal, Altıyol Türk Müziği Topluluğu Korosu'nun yanısıra Arslan, Özaydın ve Çelik ailelerinin yakınları ve davetlileri katıldı.

Nikah törenine; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, İstanbulum Medya ve Mimarlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Önder Kavalcı, Gelecek Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Av. Onur Sönmez, Akademi Kız Öğrenci Yurdu Gökhan Erdoğan, Altıyol Türk Müziği Topluluğu Korosu, Ünitimsah Karabük, Elit Hırdavat Samsun, Smaç Kauçuk, AGmet Metal gibi isimlerden çelenk gönderildiği görüldü.

Genç çiftin mutlu gününde olamayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı İsmail Erdem tarafından gönderilen telgraflar okundu.