İmamoğlu ortak masa toplantılarını her hafta farklı bir İlçe'de gerçekleştirmeye devam ediyor. Üsküdar ile başlayan Ortak masa toplantıları; Esenyurt, Esenler, Ümraniye, Avcılar'da son olarak gerçekleşmişti. İmamoğlu Kasım ayının ilk ortak masa toplantısı kapsamında kurmayları ile birlikte Ataşehir'in konuğu olacak.

Pazartesi günü Ataşehir'e gelecek İmamoğlu, ilk önce Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'yi makamında ziyaret edecek. Ardından genel bilgilendirme ve brifing toplantısına katılacak. Toplantı sonrasında Ataşehir'in kangreni hale gelen ve yeniden başlatılan Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattının Ülker Spor Arena etabında incelemelerde bulunacak.

Seçim dönemi adeta adayların gündeminden düşmeyen Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin Tuzla'da yapımına başlanan ancak bir türlü hızlı inşaatı ilerlemeyen İstanbul Hali ile ilgili sık sık kullandığı "Ortada Hal Var, Ne Müteahit" dediği ve Ataşehir'in çilesi ve eziyeti haline gelen ve taşınması planlanan Ataşehir Meyve Sebze Halini ziyaret edecek.

İBB Bünyesinde bulunan Esatpaşa Spor Sahası'nı da incelemeye gidecek İmamoğlu ve beraberindeki heyet son olarak birçok kez aşırı yağışlarda çile haline gelen ve vatandaşların evlerinin sunmasına ve mağdur olmasına sebep olan Göztepe mevkii'nde bulunan Örnek Mahallesi'ndeki Kurbağalıdere ıslah çalışması aşamalarını yerinde gözlemleyecek.