Ataşehir'e bağlı Ataşehir Veysel Mahallesi'nde ikamet eden 94 Yaşında Fadik Aksöz, 2019 Seçimlerinde İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun seçimi kazanması için hem dua hemde adak adadı.

Bir 1 kişi, oturuyor ve iç mekan görseli olabilir

Ekrem İmamoğlu'nu televizyon kanallarından takip eden ve verdiği mücadeleyi yakınen bilen Fadik Nine lakaplı Fadik Aksöz, seçimi kazanmasının ardından Ekrem İmamoğlu için dilediği adağını kesti ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttırdı.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir

94 Yaşındaki Fadik Nine'nin kendisi için yapmış olduğu dua ve adaktan haberdar olan Ekrem İmamoğlu'da Aşık Veysel'deki evinde Fadik Nine'ye süpriz ziyaret gerçekleştirdi.

Bir Ferda Altıntaş dahil 2 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

İmamoğlu'na Fadik Nine'ye ziyareti sırasında Atlas Yardım Derneği Başkanı Ferda Altıntaş ile Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı Hasgül Bakır'da eşlik etti.

İmamoğlu'nun ziyareti sırasında oldukça heyecanlı olan yöresel kıyafetleriyle İmamoğlu'nu karşılayan Fadik Nine, "Teyzen kurban olsun sana. Bir terini sildin, o gece uyuyamadım. Kendini nasıl tanıttın, büyülettin. Ömrün uzun olsun. Bu yasakta buralara geldin, heyecandan bayılacağım. Memleketime de gelirsen Tosun kestirip dağıtacağım" diyerek İmamoğlu'yla keyifli sohbet gerçekleştirdi.

İmamoğlu ve beraberindeki heyet, evdeki çocuklara hediyeler verdikten sonra Fadik Nine ve ailesiyle kısa çay sohbeti eşliğinde sağlıklı ve uzun ömürler diledikten sonra hatıra fotoğrafı çekindi.