CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Başkan Ekrem İmamoğlu’nu ziyaretinde Ataşehirlilerin beklentilerini, sorunlarını ve İBB tarafından Ataşehir’e yapılacak hizmetler hakkında konuştular.

İBB Ataşehir'e yatırımlarını hızlandıracak
İBB’nin Ataşehir’de yapacağı projelerin süreçlerinin hızlandırılacağını belirten Ekrem İmamoğlu; Ataşehir'in beklenen imar planları'nın son durumlarının yanısıra Esatpaşa Yuvam İstanbul Kreşi, İçerenköy İdmanyurdu Spor Kompleksi, Çamaşırderesi – Kurbağalıdere Yaşam Vadisi projelerinin yanısıra yeni yatırımların ve projelerin İBB tarafından Ataşehir’e yapılacağını İlçe Başkanı Celal Yalçın’a aktardığı öğrenildi.

Sorunların yerinde çözümü için talimat verdi
Ekrem İmamoğlu, Ataşehir’in diğer sorunlarıyla ilgili ortak akıl, katılımcı anlayış ile çözüme kavuşturulması için çalışmaların aralıksız süreceğini Ataşehir’in İBB’den alacağı hizmetlerin artacağını ifade ettiği ve ilgili birimlere gerekli talimatları verdiğini ve yerinde sorunların çözümlerinin arttırılacağı aktarıldı.

Ataşehir 25 yıldır alamadığı hizmetleri almaya başlıyor
CHP Ataşehir İlçe Başkanı İlçe Başkanı Celal Yalçın’da Ataşehir Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada; Ataşehir’in 25 yıldır İBB’den yeterli hizmet almadığını ve vatandaşların beklentilerinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçilmesi ile birlikte sırasıyla karşılanmaya başladığından dolayı mutluyuz. Ataşehir ilçemizi İBB – Ataşehir Belediyesi olarak hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için Ekrem İmamoğlu başkanımız ile ortak akılla neler yapabileceğimizi konuşuyor, sorunların çözüme kavuşması için toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Ataşehir’in imar, projeler konusunda önümüzdeki süreçte çok önemli gelişmeleri halkımızla paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.