İBB'nin Esatpaşa'da yapımını sürdürdüğü, 12 bin 463 metrekarelik alan üzerine kurulu Spor Parkı geçtiğimiz aylarda hizmete girmişti.


Özellikle Ataşehir'de amatör spor kulüplerinin yararlandığı Esatpaşa Spor Sahası dışında çevresindeki yeşillik alan yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve açık hava sporlarını vatandaşların yararlanacağı şekilde yeniden inşaa edildi.

Ataşehir Bahçe Marketin açılışı sonrasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve beraberindekiler, İBB'nin Esatpaşa'da yapımını tamamladıkları spor sahası ve spor alanlarını yerinde incelemek üzere Esatpaşa'ya geldi.

İmamoğlu ve beraberindeki heyet, genel bilgi aldıktan sonra tesis alanında incelemelerde bulundu.

Muhtardan teşekkür pankartı!

Esatpaşa Mahallesi Muhtarı Hüseyin Altun, Ataşehir Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada; "Esatpaşa Spor Tesislerini mahallemize kazandıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye teşekkür ediyorum" dedi. Altun ayrıca mahallemize hizmet eden herkese teşekkür etmesini biliriz, önemli olan mahallemizin gelişmesi için sosyal, kültürel ve sportif alanların artması diyerek pankartlarla 2 başkana teşekkür ettiğini yineledi.

Başkan ilgezdi'nin de eşlik ettiği ziyarette Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse ve beraberindeki kulüp yöneticileri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'ye teşekkür ettiler.

Başkan İmamoğlu ve İlgezdi'ye Ataşehir Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Ekrem Köse, spora olan hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Ekrem İmamoğlu park çevresindeki vatandaşlarla sohbet ederken, özellikle genç ve çocuk futbolcuların tezahüratları ve sıcak karşılamasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

İBB'nin Esatpaşa'da yapımını sürdürdüğü, 12 bin 463 metrekarelik alan üzerine kurulu Spor Parkı da hizmete giriyor.

Esatpaşa Spor Parkı’nda; 5 bin 800 metrekarelik futbol sahası, 350 seyircilik tribün, 125 metrekarelik fitness alanı, 525 metrelik yürüyüş parkuru, 380 metrekarelik çocuk oyun alanı, sporcu ve hakemler için giyinme ve dinlenme odaları ile İdari hizmet binası yer alıyor.

Amatör Futbol Kulüpleri'nin futbol karşılaşmalarına sahne olacak parkta ayrıca her yaştan sporseverler için açık hava aletleri de bulunuyor. Ataşehirliler alanda hem spor yapabilecekler hem de oturma mekânlarında çocukları ile keyifli vakit geçirebilecekler.

Ekrem İmamoğlu sporcular ve vatandaşalrla fotoğraf çekindikten sonra inceleme yaptığı sahadan ayrıldı.