Deva Partisi İstanbul İl Başkanlığı ilçe ziyaretleri kapsamında Şile'nin ardından Ataşehir İlçesini ziyaret etti.

Deva Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve beraberindeki heyet ilçe ziyaretleri kapsamında Ataşehir İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya ve ana kademe yönetim kurulu üyeleri İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve beraberindeki heyeti ziyaret kapsamında parti binası önünde karşıladılar.

İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, İl Başkanı Dr. Erhan Erol'a ilçe yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Deneyimli siyasetçi ve aynı zamanda hekim olan İl Başkanı Dr. Erhan Erol ziyaret kapsamında; Covid-19 sürecinin yanısıra İl ve İlçe Başkanlıkları genel yapılanma süreçlerinin yanısıra ilçe başkanlıkları tanışma, istişare ve değerlendirme ziyaretleri kapsamında Ataşehir'e geldiklerini vurguladı.

Bölge basın mensuplarıyla kısa bir sohbet eden İl Başkanı Dr. Erhan Erol, daha sonra İlçe Başkanlık toplantı salonuna geçerek ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte tanışma ve izleyecekleri yol haritası hakkında toplantı düzenledi. Toplantının bu kısmı basına kapalı gerçekleşti.

Toplantı sonrasında İl Başkanı Dr. Erhan Erol'a İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya tarafından günün anısına anlamlı sözlerin yer aldığı tabak plaket takdim edildi.