Gerçekleşen etkinliğe; Adalet ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Zerrin Baysal, Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuri Beğendik, İl Yönetim Kurulu Üyesi Numan Emre Ergin, İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, Yönetim Kurulu üyeleri, gençlik kolları üyeleri, mahalle başkanları katılım sağladı.

2022 YILINDA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, “Deva Ataşehir ailesi olarak 2021 yılının son etkinliğini yaptık. Mahalle teşkilatlarımız, gençlik teşkilatlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle kahvaltı organize ettik. İl Yöneticilerimize bizleri bugünde yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. 2022 yılı hepimiz için zorlu ve yoğun koşturmacalı bir yıl olacak. Hep beraber 2022 yılında güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Hepinizin 2022 yılını kutluyorum”

İL DÜZEYİNDE ÖNEMLİ KATILIM

Adalet ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Zerrin Baysal, Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuri Beğendik, İl Yönetim Kurulu Üyesi Numan Emre Ergin söz alarak, Teşkilat mensuplarının yeni yılını tebrik ederek, 2022 yılına dair duygu ve düşüncelerini paylaştılar.

2022 YILINDA KADROLARIMIZI GENİŞLETECEĞİZ

Gençlik Çalışmaları Başkanı Çağla Çelikkeser, “2021 Yılında gençlik yapılanmasında küçük kadromuzu oluşturduk, 2022 yılında daha da büyüyerek, geniş kadro ve yeni projelerle merhaba diyeceğiz. 2022 Yılının herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

2022 YILINDA ERKEN SEÇİM BEKLİYORUM

Teşkilatlanmadan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Cihan Aslan Özkan, “2022 Yılının hepimiz için güzel geçeceğine inanıyorum. 2022 Yılında erken seçim bekliyorum. Ekonomi açısından bu durum kötü olacak. Deva kadrolarıyla bu durumu toparlayacağımıza, halkımızı refah seviyesine ulaştıracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Konuşmaların ardından İlçe Yönetim Kurulu üyesi Nurcan Aksöz’ün doğum gününü yaş pasta ile kutladılar.


Doğum günü pastasının kesilmesinin ardından, Deva İlçe Yöneticileri ve basın mensupları sohbet ederek, karşılıklı gündeme dair değerlendirmelerde bulundular.