DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından İlçenin toplantı ve konferans etkinlikleri olarak kullanılan salona "Zafer Bozkızıl Konferans Salonu" adı verildi.

İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra gençlik kolları üyelerinin de hazır bulunduğu anma etkinliğinde Zafer Bozkızıl'ın adının yaşatıldığı konferans salonu önünde anı köşesi oluşturuldu. Anı köşesinde Zafer Bozkızıl'ın fotoğrafının olduğu alana İlçe Başkanı Barış Yilmazkaya ve yönetim kurulu üyeleri karanfiller bıraktılar.

Zafer Bozkızıl'ın ruhu için Fatiha Süresi okunmasının ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, "Zafer bizler için çok değerli bir yol arkadaşı idi. Kendisi ile tanışmadan önce onun siyasetten uzak bir insan olduğunu biliyorduk. DEVA Ataşehir ailemize katıldıktan sonra onu tanıma fırsatı bulduk. Çok genç, dinamik ve heyecanlı bir arkadaşımızı henüz 30 yaşında kalp krizine bağlı kaybetmekten son derece üzüntülüyüz. Bozkızıl ve DEVA Ataşehir ailemizin başı sağolsun. Mekanı cennet, ruhu şad olsun." İfadelerini kullandı.