Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı'na Barış Yılmazkaya'nın atanmasının ardından İlçe Başkanlık Binasının tutulması, geçici yönetim kurulu'nun oluşturulmasının ardından İlçe Merkezinde geziler, ziyaretler ve parti çalışmaları başlamıştı.

İlçe Başkanlığı olarak mahalle muhtarlarını yerinde ziyaret eden Deva Partisi Ataşehir, muhtarlarla ortak işbirliği temaslı istişarelerde bulunmuştu. Kurumsal yapılanmasını tamamlayan Deva Partisi Ataşehir, 1.Olağan Kongre süreci öncesinde mahalle muhtarlarıyla tanışma ve istişare toplantısını kahvaltılı organize etti.

Ataşehir'de kısıtlı imkanlarla başarılı imzalara attığınızı biliyorum
Gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya ve İlçe Yönetimi ev sahipliği yaparken, Ataşehir'in 13 mahalle mahalle muhtarı toplantıya katılım sağladı. Mevlana, Atatürk, Yenişehir ve Barbaros Mahalle Muhtarlarının davete farklı programları nedeniyle katılamadığı öğrenildi. Mahalle Muhtarlarıyla yakından ilgilenen İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, "Mahalle muhtarlarımız yerel yönetimlerimizin ve halkımızın en önemli temsilcileridir. Son yasal düzenlemeler ile muhtarlıklarımızın imkanları kısıtlansada sizlerin Ataşehir'de başarılı çalışmalara imza attığınızı yakından takip ediyorum. Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak sizlerle hem tanışmak, Ataşehir'de bizlerde varız demek için bu organizasyonu düzenledik. Sizlerin emekleri ve çabaları görmezden gelinemez. Bizlerde parti olarak her zaman yanınızda yer almaya, çalışmalarınıza katkı sunmaya hazırız. Deva Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı yeni kurulmasına rağmen kısa sürede Genel Merkez'in ve İl'in en gözde ilçelerinden biri haline gelmiştir. 6 Genel Başkan Yardımcımız Ataşehir'imizi ziyaret ederek, çalışmalarımız ve bölge sorunları hakkında bilgi sahibi oldular. Bizlerde Deva Ataşehir olarak, pazarlarda standlar açarak, esnaflarımızı ve sizleri ziyaret ederek sorunlarına yönelik neler yapabiliriz, onun gayreti içerisindeyiz" dedi.

Katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür eden İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, sırasıyla İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu üyelerini muhtarlara tanıttı.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Bozkızıl'da, "Siz değerli muhtarlarımızla birarada olmaktan son derece mutluyuz. Bundan sonraki süreçte; mahallelerimizin sorunlarını yerinde tespit çalışmalarımız olacak. Belirli zaman aralığında sizlerle birlikte tespit ettiğimiz sorunlarımızı önce İlçe Başkanlığımızda sonrada İl'deki yetkili yöneticilerimizle paylaşacağız. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Resim

Katılım sağlayan mahalle muhtarları da tanışma organizasyonundan dolayı Deva Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya ve yönetimine teşekkür ettiler.

Kahvaltılı organizasyon, toplu hatıra fotoğraflarının çekinilmesi ile sona erdi.