Ataşehir'de özel bir cafe'de gerçekleştirilen etkinliğe; DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, Kadın Kolları Başkanı Zerrin Demirci, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Ataşehir'de görev yapan Kadın Mahalle Muhtarları ile Kadın basın mensupları katıldı.

DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, "Ataşehir'de özverili ile görev yapan kadın muhtarlarımızı ve basın mensuplarımızı her zaman önemsiyoruz. Kamuya hizmet noktasında her zaman özveri ile görev yapan kadın muhtarlarımızın ve basın mensuplarımızın artması halka ve okuyuculara hizmet noktasında son derece önemli. 8 Mart Kadınlar Günü öncesinde sizlerle olan ziyaretlerimiz, etkinliklerimizin yanısıra böylesine anlamlı bir etkinlikte birarada olmaktan son derece mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte; İnönü Mahallesi Muhtarı Songül Ercan Tulunay, İçerenköy Mahallesi Muhtarı Sırma Doğru, Küçükbakkalköy Mahallesi Muhtarı Birgül Korkmaz Çilesiz, Barbaros Mahallesi Muhtarı Keziban Üreyil, Gazete Ataşehir - İstanbulum Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Derya Arslan ile Kadın Kolları Başkanı Zerrin Demirci'ye 8 Mart Kadınlar Günü kapsamında DEVA Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya tarafından çiçek takdim edildi.

Ataşehir'in Kadın Muhtarları ve Gazeteci Derya Arslan, DEVA Ataşehir İlçe Başkanlığı'na böylesi anlamlı bir program düzenledikleri için teşekkür ve memnuniyetlerini dile getirdiler. Ayrıca etkinlikte; Muhtarlıklara yönelik yeni çalışmalar yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.