CHP'nin kuruluşunun 98'nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bir 1 kişi, ayakta, yürüyor, kalabalık ve açık hava görseli olabilir
Ataşehir'de Cumhuriyet Parkı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törene; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdi Açıkgül'ün yanısıra partinin ana kademe yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ile partililer katıldı.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın'ın Atatürk Anıtı'na çelenk koymasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı'nın okunması ile birlikte günün anlam ve önemine dair İlçe Başkanı Celal Yalçın konuşma gerçekleştirdi.
Bir Celal Yalçın dahil 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

İlçe Başkanı Celal Yalçın konuşmasında; "Sevgili Belediye Başkanım, önceki dönem İlçe Başkanlarımız, Belediye Meclis üyelerimiz, Ana Kademe yöneticilerimiz, Kadın ve Gençlerimiz, Mahalle sorumlularımız, Partimizin emektarları, Cumhuriyet Halk Partimizin 98.yıldönümü kutlu olsun. 98. Yıldönümü kutlamasına hoşgeldiniz. Cumhuriyet Halk Partisi, M.Kemal ATATÜRK’ün bizlere emaneti, ulusumuzun birliği, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü,hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir ilkesine kararlılıkla bağlı olanların partisidir.Cumhuriyetimizi Demokrasi ile taçlandırarak tüm yurttaşlarımızı kucaklayan ilke ve devrimlerinin yol gösterileceğinde hedefine ulaşacaktır. Bu vesile ile Büyük Önder M.Kemal Atatürk’ün iki büyük eserim olarak nitelendirdiği; Cumhuriyet ve Partimizin 98.kuruluş yıldönümünü kutlamanın onur ve kıvancı içindeyiz." dedi.

Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilir

Yalçın son olarak; "Kuruluştan kurtuluşa bu mücadele içinde yer alan başta kurucu genel başkanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, aziz şehitlerimizi minnetle anıyorum.Bundan Önce Genel Başkanlık yapmış Sn. İsmet İnönü, Sn. Deniz Baykal, Sn. Hikmet Çetin ve mevcut Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve partimize emek vermiş tüm kadrolara teşekkürlerimizi saygılarımızı minnetlerimizi gönderiyoruz. Adalet yürüyüşü ile başlattığı kıvılcımla büyük şehirlerin bizlere yollarını açan İstanbul’u, Ankara’yı, İzmir’i, Antalya’yı, Mersin’i aldıran ve bize 2023 yılında iktidar yolunun çok uzak olmadığını gösteren Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na da örgütümüz adına buradan saygı ve selamlarımızı iletiyoruz. Yaşasın ADALET, Yaşasın DEMOKRASİ, Yaşasın CUMHURİYET Halk Partisi 98.yılımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Bir 1 kişi, ayakta, anıt ve açık hava görseli olabilir

Konuşmanın ardından törene katılanlar; "Hedef 2023'te İktidar" diyerek toplu hatıra fotoğrafı çekindiler.