CHP Ataşehir İlçe Başkanlığının açıkladığı seçim takvimine göre ilk önce mahalle delegelerini seçmek üzere Atatürk, Ferhatpaşa, İçerenköy, Kayışdağı, Mevlana, Mimar Sinan, Yeni Çamlıca, Yenisahra ve Yenişehir Mahalleleri'nde ikamet eden partililer sandık başına gittiler. Bazı mahallelerde 2 listenin bazı mahallelerde ise tek liste ile gerçekleşen seçimlerde geçtiğimiz yılki gibi tartışmalar ve kavgaların yaşanmaması sonucunda seçimler CHP Genel Merkezi'nin belirlediği takvim ve kurallar çerçevesinde gerçekleştirildi.

Pazar günü ise İnönü, Barbaros, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Esatpaşa, Örnek, Fetih ve Küçükbakkalköy mahallesi'ndeki partililer mahallelerindeki ilçe seçiminde oy kullanacak delegelerini belirleyecekler.
Seçimde dikkat çeken bir diğer konu ise CHP İlçe Başkanlığına aday olan Cem Uğur Günel, Yenişehir Mahallesi'nden ilçe kongre delegesi seçildi. Atatürk Mahallesi'nde beyaz ve mavi liste arasındaki seçimin sonucunda beyaz liste seçimi kazandı. İçerenköy'de ise Beyaz ve Mavi listenin yer aldığı seçimi mavi liste açık ara kazandı.

Gerçekleşen kongre de sırasıyla en yüksek İçerenköy(80), Atatürk(49), Kayışdağı(26), Yenişehir(19), Mevlana(14), Yeni Çamlıca(10), Ferhatpaşa(6), Yenisahra(5) ve Mimar Sinan(4) delege seçildi.

İŞTE 16 KASIM'DA GERÇEKLEŞEN MAHALLE DELEGE SEÇİM SONUÇLARI

PARTİLİLERİN OY KULLANACAĞI YERLER VE SAATLER