CHP Ataşehir İlçe Başkanlığının açıkladığı seçim takvimine göre ilk önce mahalle delegelerini seçmek üzere Atatürk, Ferhatpaşa, İçerenköy, Kayışdağı, Mevlana, Mimar Sinan, Yeni Çamlıca, Yenisahra ve Yenişehir Mahalleleri'nde ikamet eden partililer sandık başına dün gitmişlerdi.

Bugün ise; İnönü, Barbaros, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Esatpaşa, Örnek, Fetih ve Küçükbakkalköy mahallesi'ndeki partililer mahallelerindeki ilçe seçiminde oy kullanacak delegelerini belirlediler. Böylelikle bugün saat:17.00 itibariyle CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı kongre sürecinde oy kullanacak mahalle delegeleri belirlenmiş oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'de kızları turnam ile ikamet ettikleri Küçükbakkalköy Mahallesi'ne gelerek oylarını kullandı. İlgezdi çifti oy verme öncesi ve sonrasında partililerle sohbet etti. Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Partimiz iktidara gidiyor
Oy verme işlemi sonrasında Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Bildiğiniz üzere partimizde kongre süreci başladı. Partililerimiz yoğun katılımla sandığa gidiyor. Bazı mahallelerimizde tek bazı mahallelerimizde çift liste çıkıyor. Kazanan ve kaybedenin olmadığı bir seçim süreci yaşıyoruz. Mahallelerimizde delege seçilen partililerimize başarılar diliyor, emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum. Bir ay sonra İlçe sonrasında İl kongremiz gerçekleşecek. Partimiz iktidara gidiyor, kongre sürecimizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gerçekleşen kongre sonucunda mahallelerin delege sayısı ise şu şekilde oluştu; Barbaros(38), Küçükbakkalköy(36), Örnek(24), İnönü(20),Esatpaşa(19), Mustafa Kemal(18), Aşık Veysel(17),Fetih(13) delege çıkarmış oldu.