Nazım Hikmet Parkı açık alanında verilen iftar programına, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkan Vekili Kudret Arslan, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, CHP Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Vedat Akyol, CHP Ataşehir İlçe Sekreteri Tülay Uçar, CHP İlçe yönetiminden Aykut Yalçın, Aşkın Ürkmezer ve Hatun Yıldız, Ataşehir Belediye Meclisi eski Başkanı Sevgi Uluğ,Hayat Ağacı Platformu Kurucusu Didem Kadriye Bozdağ, İlçe Gençlik Kolları Yönetimi ve üyeleri ile vatandaşlar katılarak sofralarını birlikte paylaştılar.

“YEMEĞİN, SOFRANIN PAYLAŞILMASI DAHA FARKLI BİR DUYGU”

Ev sahibi CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdi Açıkgül; “ Gençlik Kolları olarak düzenlediğimiz iftar programına katılımın yüksek olması sevindirici bir olay. Ramazan birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ay. Bizde üyelerimizle birlikte soframızı paylaşmak istedik. Yemeğin, sofranın paylaşılması daha farklı bir duygu. Soframızı bizimle paylaşmak için davetimize gelen tüm üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ederim. Bu vesile ile bir genç olarak tüm Ataşehirlilerin ve ülke insanlarımızın Ramazan Bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim” dedi.

“GENÇLİĞİN KENDİ SORUNLARINA ÇÖZÜM ÜRETİP SONUCA KAVUŞMASI GEREKİYOR”

CHP İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın katıldığı iftar programı ile ilgili gazetemize yaptığı kısa açıklamasında; “ Ataşehir Gençlik Kolları bugün güzel bir iftar programı düzenledi. Bizde yönetim kurulu arkadaşlarımızla bu iftar programında genç arkadaşlarımızın yanında olmak ve onların sofralarını birlikte paylaşmak için buradayız. İftar, Ramazan ayında birlikte olmak adına çok anlamlı. Gençliğin bir arada bulunup birlik ve beraberliğin gösterilmesi bu dönemde daha da kıymetli ve değerli. Çünkü geçirdiğimiz süreçte ülkenin asıl problemlerini, sıkıntılarını ne yazık ki gençler yaşıyor. Bu konuda da gençlerin artık daha sık bir araya gelip sorunlarına başkalarının çözüm bulması yerine, kendi sorunlarına gençliğin çözüm üretip sonuca kavuşması gerekiyor. Bu anlamda da birlikte olmak çok önemli. Bu vesile ile öncelikle Gençlik Kolları Başkanımız Erdi Açıkgül olmak üzere bu organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

“RAMAZANIN; ATAŞEHİRLİLERE, İSTANBULLULARA, TÜRKİYE’YE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına katılan, her zaman gençlerin yanında olan, onların sorunlarıyla ilgilenen Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın; “ Bugün CHP Ataşehir Gençlik Kolları Ramazan ayı dolayısıyla Ataşehir de bulunan genç arkadaşlarla düzenledikleri iftar yemeğinde bir araya geldiler. Ramazanın tüm Ataşehirlilere, İstanbullulara, Türkiye’ye sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile Ataşehirlilerin Ramazan bayramını kutluyorum”diye konuştu.

İftar programı, toplu fotoğraf çekiminden sonra gençlerin kendi aralarında sohbetleriyle devam etti.