Atatürk Mahallesi Vedat Günyol Caddesi No:7 Adresinde Develi Restaurant yanı Memorial Ataşehir Hastanesi karşısında geçtiğimiz hafta hizmet vermeye başlayan BP Ataşehir İstasyonu yenilenen modern yüzü, günümüz teknolojisine yönelik yatırımların yanı sıra sürücülere birçok kolaylık ve avantajlar sağlamaya devam ediyor.

BP Ataşehir İstasyonu’nda 3 farklı alanda sürücülere hizmet veriliyor. Akaryakıt, market ve cafe olarak hizmet vermeye başlayan BP Ataşehir İstasyonu içerisinde 130 m2’lik alan içerisinde BP Ekspress Market ve Wıld Bean Cafe konsepti de hizmete açıldı.

Cafe – marketin yanı sıra bay, bayan ve engelli wc’de yeni konsepti ile sürücülere hizmet vermeye başladı.


Ayrıca; İstasyon alanı içerisinde Dinlenme Alanı(Kameriye), Trendyol Alışveriş Teslimat Noktası, Acil Nakit İhtiyaç durumlarına karşı Garanti Bankası Ortak ATM’si, araçlar için yağ bakım-kontrol, oto -yıkama, oto lastik hava ve basınç kontrol alan cihazları ile aynı anda 12 farklı pompa noktası bulunuyor.


Açılışa özel BP Ataşehir İstasyonu, günümüzde 17 TL üzerinden satışı olan motorin fiyatlarında BP Club Kart avantajı ile %5 indirim imkanı sunuyor.


BP Clup Kart sahibi olmayan sürücüler, market içerisinde güler yüzlü personellerce karşılanarak kart işlemlerinin kolaylıkla tanımlanması sağlanıyor.



Sürücülerin akaryakıt ve araç yıkama işlemleri sırasında bekledikleri süre içerisinde cafe konseptinde sıcak içeceklerini yudumlayabilecekleri alanda ayrıca yiyecek – içecek çeşitleri, kahvaltı çeşitlerinin yanı sıra otomotiv bakım ürünleri, çocuk oyun grupları, temel gıda ve market ürünleri raflardaki yerini alarak sürücülerin satışına sunuluyor.



BP Ataşehir İstasyonu’nda , 7 gün 24 saat 27 personel ile market, cafe, akaryakıt hizmeti kesintisiz verilmektedir.