Bir 7 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’in başkanlığını yaptığı toplantıya, birim müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı. 17 Mahalle Muhtarlarından mazeretleri nedeniyle Mevlana, Yenişehir, Âşık Veysel ve Örnek mahallesi muhtarları toplantıya katılmadı.

“AMACIMIZ SORUNLARI DOĞRUDAN MUHATAPLARIYLA PAYLAŞMAK”
Ataşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Battal Sarıkaya, bu yıl 3’cüsünü gerçekleştireceğimiz bu toplantıya katılımınızdan dolayı teşekkür ederim. Amacımız sorunları doğrudan muhataplarıyla paylaşmanın önemli olduğunu vurgulayan Sarıkaya, sizden gelen talepleri sorumlu müdürlük olarak ilgili birimlere taşıyarak çözüm noktasında sizlere destek olmaya çalışıyoruz ifadelerini kullandı.

Bir 6 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

“DİLE GETİRDİĞİNİZ SORUNLARI BİR RAPOR HALİNDE İLGİLİ MAKAMLARA İLETİYORUZ”
Toplantıda konuşan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez’de; “ Mahallenizdeki sorunları dile getirerek çözüm noktasında ne yapabiliriz diye sizlerle periyodik olarak bu toplantıları yapıyoruz. Sizlerden aldığımız sorunlarla ilgili şikâyetleri suistimal etmiyoruz. Dile getirdiğiniz sorunları bir rapor halinde ilgili makamlara iletiyoruz. Tabi ki her toplantıda farklı sorunlarınızla karşı karşıya kalıyoruz. Amacımız dile getirdiğiniz bu sorunlara çözüm bulmak için tüm gayretimizle çaba sarf ettiğimizi bilmenizi isterim” diyerek sorunlarını dile getirmek için mahalle muhtarlarına sözü bıraktı.

Bir 16 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Daha sonra söz alan muhtarların dile getirdikleri sorunlarını toplantıya katılan birim müdürleri kendi alanlarıyla ilgili notlarını aldılar.

Muhtarlar genelde sorunların ortak olduğunu dile getirerek, parkların bakımı ve ağaçların budanması, yol ve sokaklardaki sıkıntılar, sosyal yardımların dağıtılmasıyla ilgili sıkıntılar ve başıboş dolaşan köpekler ile ilgili sorunlar öne çıktı.
Toplantı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.