8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir önceki gün izinli sayılan belediyenin kadın çalışanlarını sabah masalarında birer saksı çan çiçeği karşıladı.

Belediye işlerinin aksatılmaması için 8 Mart iznini daha sonra kullanacak olan görev başındaki kadın personele ise çiçekleri Başkan İlgezdi adına takdim edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri de Ataşehir Belediyesi kadın çalışanlarını ziyaret ederek Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun armağanı olan gül fidelerini çalışan kadınlara armağan ettiler.

Kadınların çalışma hayatında verdikleri zor mücadeleyi sadece 8 Mart’ta değil, her gün hatırlamak ve saygı duymak gerektiğini belirten Başkan İlgezdi, “Hem yönetimde hem de hayata geçirilen projelerde kadın-erkek eşitliğine önem veriyoruz. Belediyemizde kadın çalışanlarımızla omuz omuza çalışmayı önemsiyor ve kadın erkek eşitliğine inandığımızı her alanda söylüyoruz. Ayrımcılığın ortadan kaldırıldığı, eşit, adil bir yaşamın kurulduğu günler diliyoruz. İnanıyorum ki bu mücadeleyi her zaman birlikte vereceğiz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Ataşehir'de görev yapan kadın muhtarları'da unutmayan İlgezdi, kadın muhtarların görev yaptığı muhtarlıklara birer saksı çan çiçeği ve tebrik mesajı gönderdi.